Bewakingscamerasystemen voor het Caribisch gebied en Zuid Amerika

Sinds enige tijd verkopen wij bewakingscamerasystemen aangepast voor het Caribisch gebied en Zuid Amerika. Waarom? In dit gebied zijn andere elektrische omstandigheden, heb je te maken met zout of vocht en heb je te maken met hele brutale boeven. Wat u dan krijgt zijn een beeldkwaliteit die de absolute top is in de markt, te volgen via PC, smartphone en tablet. Maar uniek is dat de levensduur en storingsvrijheid extreem veel beter is dan systemen die er niet op zijn voorbereid.

We verkopen camerasystemen van een hele hoge kwaliteit die heel sloopvast zijn en een hele robuuste stroomvoorziening hebben. Wat we doen zijn de sets die we op onze site Vandaalbestendige camera’s noemen aanpassen naar deze omstandigheden. We hanteren dezelfde prijzen als voor de normale sets maar dan exclusief verzendingskosten.
Dirk Scheffer die bij dit bedrijf de dagelijkse zaken regelt heeft zelf in Brazilië gewoond en weet precies hoe de specifieke omstaindigheden zijn aan de andere kant van de oceaan. We hebben inmiddels verscheidene camerasystemen geprepareerd voor Suriname en Sint Maarten.

2 dome beveiligingscamera's met kleuren nachtzicht

Wat is er nou zo verschillend met het Caribisch gebied of Zuid Amerika met bijvoorbeeld Nederland?
Een heel belangrijk verschil is in Nederland 220 Volt is en een heel stabiel signaal. In Zuid Amerika en het Caribisch gebied is dat 110 volt en heel instabiel. Het resultaat is dat er minder stroom naar de elektrische apparatuur gaat en deze niet op volle kracht kan draaien en dit storingen geeft. Bovendien gaat door de schommelingen de voeding veel sneller stuk. Het is als iemand met een slecht hart, die presteert niet goed en leeft ook minder lang. De stroomvoorziening moet dus vele malen zwaarder worden uitgevoerd dan normaal gesproken. Daarnaast zorgen we voor ook veel zwaardere processoren zodat er altijd gepresteerd word en veel minder ruimte is voor een storing. In dit geval zullen we een hele zware voeding per camera mee leveren en een recorder met een hele zware processor en voeding. Bovendien leveren we een speciale spray mee zodat u de elektrische contacten kunt beschermen tegen vocht en zout.

Nu zal het mensen in Nederland verbazen hoe brutaal het geboefte kan zijn aan de andere zijde van de oceaan. Onze Vandaalbestendige camera’s zijn zo sterk dat je er een stoel op stuk kunt slaan. De camera’s kunnen ook niet verdraaid worden en we hebben platte beugels zodat ze ook niet gemakkelijk van de muur afgetrokken kunnen worden. De camera’s zijn glimmend wit zodat ze in de volle zon niet over verhit raken. Zonder ondersteuningslicht halen deze camera’s 30 meter nachtzicht en met ondersteuningslicht nog veel meer. We kunnen camerasystemen leveren tot en met 32 camera’s.

Klik HIER om de camerasystemen en prijzen te bekijken

Waar bestaat een set uit?

  • 1 of meerdere camera’s,
  • Voor elke camera een zware voeding,
  • Een of meerdere switches,
  • Een recorder met extra zware processor en voeding,
  • Spray voor de contacten tegen vocht en zout,
  • Eventueel bekabeling en montage beugels.

Allround bewakingscamerasysteem - 8 Camera's met kleuren nachtzicht-816

Nachtzicht van onze camera’s in het bovenaanzicht

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de site kunt u nadere informatie vinden rondom de Vandaalbestendige camera sets. U stuurt ons een bericht welke u wilt hebben, of we kijken in overleg wat het beste bij uw situatie past. Wellicht heeft u een eigen wijze van vervoer of we sturen de cameraset volgens uw aanwijzingen op. U kunt betalen via een overmaking per factuur of via Ideal of Paypal op onze site. De cameraset kan ook in Nederland worden opgehaald en contant worden afgerekend.

Mocht u speciale wensen hebben kan dat altijd.

Klik HIER om de camerasystemen en prijzen te bekijken

U kunt meer informatie krijgen via de volgende manieren:

Email: dirk@camplete.nl
Telefoon: 0031-515-764400
Whatsapp: 0031-652521810

Bereikbaar op werkdagen en zaterdag van 9:00 tot 21:00 Nederlandse tijd

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.