Wat is een bullet bewakingscamera?

Een bullet beveiligingscamera is een camera in een klasssieke verschijningsvorm. Het is een voet met daaraan een min of meer ronde camera. Zie onderstaande afbeelding. Het grote voordeel is dat er een petje boven het glas hangt die de camera schoon houdt. Met denkt vaak dat een bullet beveiligingscamera anders kan filmen dan een dome bewakingscamera maar dat is niet het geval. Het is exact dezelfde film techniek in een andere huls. 

Allround beveiligingscamera met kleuren nachtzicht

Bullet camera’s zijn er in de meest uiteenlopende kwaliteiten en prijzen. Er zijn onder andere verschillen in nachtzicht, bouwkwaliteit en daarmee levensduur, resolutie, waterdichtheid, sensor, instelbare lens en focus, digitaal en analoog.

Hieronder de film, wat is beter, een dome of een bullet camera?

Om meer te lezen over resolutie, klik hier
Om meer te lezen over de sensor, klik hier
Om meer te lezen over waterdichtheid, klik hier

Om meer te lezen over het kiezen tussen bewakingscamera’s klik hier

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.