Een app met een betere verbinding dan onze Xmeye app

We hebben een app gevonden die werkt met uw camerasysteem die wellicht een betere verbinding heeft dan de Xmeye app, dat is de app Samtech.

Zoals u wellicht hebt gemerkt werken apps wisselend goed. Er zijn diverse variabelen die dat beïnvloeden:

  • Drukte (bijvoorbeeld vakantieperiodes, dan kijken veel mensen op hetzelfde moment naar camerasystemen, dan hebben de servers van de fabriek het druk waarin extra beveiliging geregeld is. Die servers beschikken niet over uw beelden maar moeten wel toestemming geven dat uw beelden bekeken kunnen worden ivm beveiliging),
  • Software versie verschillen (soms doet een iets het minder of beter na een update van de telefoon of van de app, op de ene telefoon werkt het beter dan op de andere),
  • Kwaliteit van de internet verbinding,
  • De kwaliteit van het beeld (mooi beeld vraagt veel data).

De normale app van onze camerasystemen is Xmeye, maar ook deze app zal per periode en per telefoon verschillend werken. We hebben een app gevonden die technisch hetzelfde is als Xmeye maar die een betere connectie maakt. Deze heet Samtech en kunt u vinden in de Play- of app store.

U kunt de camera’s toevoegen en bedienen op exact dezelfde wijze als in Xmeye. Wanneer u de app opent gaat u naar local login (linksonder als u geen account heeft aangemaakt) of naar de inlog boven aan (als u wel een account hebt aangemaakt).

Als u inlogt komt u op de Device list en als u dan op het plusje drukt rechtsboven kunt u een camerasysteem toevoegen. In feite volstaat de oude handleiding die u van onze Xmeye app hebt.

Via search of de qr scanner kunt u het systeem toevoegen. Wanneer u een recorder heeft heeft u wat aan de qr scanner. Dat doet u als volgt: bekijk de beelden van de recorder op een daarop aangesloten monitor. In het overzicht scherm drukt u op de rechter muisknop. Klik dan op Guide of Gids. Druk dan net zo vaak op next totdat u een enkele QR code zit zoals in de afbeelding.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.