Camera’s handmatig toevoegen aan de recorder

Op onze recorder kan een camera direct aangesloten worden op de PoE poorten maar ook via het netwerk. Wanneer de camera’s direct aangesloten op de PoE poorten gaat alles automatisch werken. Wanneer je de camera’s via het netwerk op zoekt gaat er een handeling aan vooraf. Onderop deze pagina staat een filmpje hoe het moet.

Wat je moet doen om te beginnen is op een beeldscherm op de recorder naar het menu camera.Bij het menu camera klikje op cam config.Daaronder is een blauwe vierkante icooon waar je dan op moet klikken.ip adres beveiligingscamera zoeken met nvr

Voorts verschijnt het onderstaande menu. Waar plug and play staat zet je het op handmatig. Voorts druk je op zoek. Wanneer alles in het netwerk in orde is zie je het ip adres van de camera staan. Daar klik je op en je drukt vervolgens op ok. Binnen een paar minuten moet de camera het dan gaan doen.

beveiligingscamera handmatig toevoegen aan nvr

Als je geen camera ziet nadat je op zoek hebt gedrukt kunnen er 2 zaken niet in orde zijn. De camera doet het niet, doordat deze geen contact heeft of geen stroom. Anderzijds kan er iets mis zijn met de verbinding in het netwerk. Controleer dan alle aansluitingen.

Wanneer je wel een camera ziet maar het lukt niet deze toe te voegen kan het zijn dat de camera niet dezelfde netwerkinstellingen heeft als de recorder. Vaak door een netwerk conflict. Je kunt de camera ook handmatig in de juiste range zetten. Klik dan op het wieltje in onderstaande pagina. Heb je internet provider Ziggo probeer dan 192.168.178.200 in te voeren als ip adres. Wordt er om gateway gevraag voer dan in 192.168.178.1 Heb je KPN probeer dan als ip adres 192.168.2.200 wordt er om Gateway gevraagd voer dan in 192.168.2.254  Als je dat gedaan hebt probeer de camera dan opnieuw toe te voegen.Ip adres aanpassen bewakingscamera
Hieronder een filmpje met uitleg

 

Meer artikelen

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.