Op deze pagina leest u hoe u de AC18pro of Videolink app installeert en gebruikt.

De eerste stap is deze app te downloaden en te installeren uit de App- of Play store. Na het openen ziet u de onderstaande pagina. Eerst moet u een account aanmaken, wanneer u een wachtwoord in moet voeren let op dat er onder andere om een underscore gevraagd kan worden in het wachtwoord, dat is een laag streepje. Bijvoorbeeld Pampus_327 zou een werkend wachtwoord kunnen zijn. Voer een email in, een wachtwoord en er wordt een code gestuurd ter verificatie naar het email adres, die code bestaat uit een nummer.

ac18pro add device

Druk op ADD DEVICE, klik daarna op wired connection

 

ac18pro toevoegen camera

Wanneer je de QR code hebt gescand kun je de camera live bekijken.
ac18pro live kijken
In de zwarte balk kun je het geluid horen wanneer je op het speaker icoon klikt. Op het icoon LOW kun je schakelen hoe scherp u de camera wilt volgen. Als u een trage internet verbinding heeft kunt gebruik maken van de lage resolutie om de beveiligingscamera beter te kunnen volgen.

Onder kunt u de intercom knop gebruiken om te kunnen spreken door de camera (wanneer de camera een speaker heeft). Met de playback knop komt u op het menu om de camera terug te kunnen kijken.

Beelden terugkijken met ac18pro

Met de knoppen capture en rec kunt u beelden of films opslaan naar de telefoon die zijn opgenomen. Met de audio knop kunt u geluid horen van de opname. U kunt alleen beelden terug kijken tot het begin van de dag. Wilt u op een andere dag kijken drukt u op de knop date.
kalender ac18pro