Topkwaliteit voor een outletprijs

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Sony cameratechniek
 • Full HD
 • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Allround - HD of Full HD Bewakingscamerasysteem - 8 Camera's

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 1.619,83 Incl. BTW: € 1.960,00

Tot: Excl. BTW: € 1.975,21 Incl. BTW € 2.390,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 8 x 720p HD of 1080p full HD camera's, met PoE switch en recorder
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit
 • 30 meter nachtzicht
 • Opname bij beweging
 • Varifocus lens
 • Lease € 31,- per maand in HD 720p
 • Lease € 33,- per maand in Full HD 1080p
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een bewakingscamerasysteem die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij HD 720p of zelfs full HD 1080p met Sony techniek, nachtzich 30 meter helder. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. De beste beeldkwaliteit hebben IP camerasystemen om dat deze van camera tot en met recorder helemaal digitaal is. Volledig digitaal betekent dat er geen verlies is in beeldkwaliteit. De beste techniek is duur, maar niet met deze Allround camera's. De beeldkwaliteit en hardware van professionele Sony IP en wel voor een hele goede prijs!

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Beveiligingscamera set 1080p

Meer afbeeldingen

 • Beveiligingscamera bewakingscamera 1080p
 • Bewakingscamera beveiligingscamera 1080p
 • Bewakingscamera beveiligingscamera 1080p
 • PoE switch 8 port beveiligingscamera
 • PoE switch 8 poort bewakingscamera
 • Dag beeld ip beveiligingscamera 1080p
 • Nacht beeld bewakingscamera
 • Nacht beeld beveiligingscamera
 • IP bewakingscamera recorder 1080p 8kanaals
 • IP Beveiligingscamera recorder 8 channel

Details

Camera’s

Een uitstekend bewakingscamerasysteem op alle facetten! Deze camera’s zijn uitgerust met een superscherp 720p HD of zelfs 1080p full HD beeld met Sony techniek. Nachtzicht is dankzij infrarood tot 30 meter helder. De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat naast pixels vooral de chip essentieel is voor een goed en helder beeld, deze camera’s zijn daarom met een extra grote Sony Low-Illumination CMOS chip, hierdoor heeft u een extra helder beeld zowel bij dag als nacht.

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamerasystemen werken via internet protocol (IP) zoals nagenoeg alles tegenwoordig. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw camerasysteem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld zowel voor particulieren als ondernemers. Ondernemers hebben echter grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen.

Interesse? Neemt u contact met ons op welk systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 8
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter
Resolutie 1080p
Lenstype 3mm
Infrarood Standaard Infrarood
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Sony 1/3" CMOS
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP, PPPOE, DDNS
Opslagcapaciteit 2 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.264

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.