Topkwaliteit voor een outletprijs

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Sony cameratechniek
 • Full HD
 • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Allround - HD of Full HD Bewakingscamerasysteem - 1 Camera

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 404,96 Incl. BTW: € 490,00

Tot: Excl. BTW: € 768,60 Incl. BTW € 930,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 1 x HD 720p of Full HD1080p camera, recorder en PoE Switch
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit
 • 30 meter nachtzicht
 • Opname bij beweging
 • Lease € 9,- per maand in HD 720p
 • Lease € 10,- per maand in HD 1080p
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een alles kunnend IP beveiligingscamera systeem, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij HD 720p of tegen meerprijs zelfs in Full HF 1080p kwaliteit met 30 meter nachtzicht. Sony binnenwerk. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. De beste beeldkwaliteit hebben IP camerasystemen om dat deze van camera tot en met recorder helemaal digitaal is. Volledig digitaal betekent dat er geen verlies is in beeldkwaliteit. De beste techniek is duur, maar niet met deze Allround camera. De beeldkwaliteit van professionele Sony IP en wel voor een hele goede prijs!

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Kwaliteits 1 camera IP beveiligingscamera set. Sony HD, 30 meter nachtzicht en vele opties

Meer afbeeldingen

 • SONY HD IP beveiligingscamera met poe aansluiting en IR cut filter
 • IP recorder met 1 TB harde schijf en Cloud backup voor 4 beveiligingscamera's
 • Dagbeeld ip bewakingscamera Full HD
 • IP infrarood Sony HD bewakingscamera met 30 meter nachtzicht
 • Bewakingscamera IP HD Sony 30 meter nachtzicht, poe aansluiting en IR cut filter
 • 4 kanaals power over ethernet switch voor IP beveiligingscamera's
 • Power over ethernet switch met 4 poorten voor IP beveiligingscamera's
 • 4 kanaals IP beveiligingscamera recorder. Voor 1 tot 4 beveiligingscamera's

Details

Allround

Een alleskunner, deze beveiligingscamera set. Superscherp beeld in HD 720p of tegen meerprijs Full HD 1080p resolutie met Sony binnenwerken, nachtzicht is dankzij infrarood tot 30 meter helder. De robuuste behuizing is spuitwaterdicht en heeft IP66 kwaliteit. De kwaliteit van de chip is essentieel is voor een goed en helder beeld onder alle omstandigheden, deze camera’s zijn daarom uitgerust met een extra grote Sony Low-Illumination CMOS chip. Het is een IP camerasysteem wat betekent dat dit 100% digitaal is. Er is geen kwaliteitsverlies en tot 4 keer zo scherp als andere systemen. Meer weten? Klik HIER

Dit camerasysteem is dus digitaal, heeft de allerbeste Sony hardware die er is en is dus de absolute top qua beeld.

Aktie! Wanneer u deze camera in Full hd 1080p bestelt krijgt u deze met kleuren nachtzicht en anderhalf x Full HD resolutie! Zie het filmpje voor meer info.

super starlight 2 Camplete

Deze beveiligingscamera heeft een power over ethernet (PoE) aansluiting. Hierdoor hoeft er geen stroompunt worden aangelegd bij de camera wat aanleggen eenvoudiger maakt. De voeding loopt nu samen met de data over de datakabel. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Deze beveiligingscamera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera systemen werken via internet protocol (IP). Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Bovendien heeft u met digitale systemen opnamen met veel scherper beeld dan bijvoorbeeld met een analoog syteem. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Om kort te gaan een beveiligingscamera set met een mooier en scherper beeld, meer gebruiksgemak en een langere levensduur dan anderen op de markt. 

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw camerasysteem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld zowel voor particulieren als ondernemers. Ondernemers hebben echter grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen.

Interesse? Neemt u contact met ons op welk systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 1
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter
Resolutie 1080p
Lenstype 3mm
Infrarood Standaard Infrarood
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Sony 1/3" CMOS
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP, PPPOE, DDNS
Opslagcapaciteit 2 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.264

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.