Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Allround bewakingscamerasysteem - 4 Camera's met kleuren nachtzicht

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 739,67 Incl. BTW: € 895,00

Tot: Excl. BTW: € 1.148,77 Incl. BTW € 1.390,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 4 camera's, recorder en PoE Switch
 • Mogelijkheid voor kleuren nachtzicht!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit
 • 30 meter nachtzicht
 • Lease € 18,- per maand in Full HD met zwart wit nachtzicht
 • Lease € 20,- per maand in 2.5x Full HD met kleuren nachtzicht
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een bewakingscamera systeem die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij professionele Sony techniek, U kunt kiezen uit kleuren nachtzicht maar ook uit infrarood. Nachtzicht minimaal 30 meter helder op infrarood. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Goede beelden krijg je niet door hoge resolutie, maar door goede onderdelen, en daar is deze cameraset van gemaakt! De beste techniek is duur, maar niet met deze Allround camera's. 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
IP beveiligingscamera systeem met 4 HD infrarood camera's. 3o meter nachtzicht en Sony IMX techniek

Meer afbeeldingen

 • IP infrarood beveiligingscamera, HD Sony, IR cut filter 30 meter nachtzicht
 • 4 kanaals IP recorder in 1080p
 • IP infrarood bewakingscamera met 30 meter nachtbeeld en SONY HD binnenwerk, IR cut filter en poe aansluiting
 • IP67 spuitwatervaste IP beveiligingscamera, Sony HD beeld en 30 meter nachtzicht, ir cut filter en poe aansluiting
 • 4 kanaals IP recorder met 1080p Full HD playback
 • Switch met power over ethernet voor ip beveiligingscamera's
 • PoE Switch met 4 poorten voor IP beveiligingscamera's

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Details

Allround

Zoekt u een 4 beveiligingscamera systeem met superieur beeld, een lange levensduur en veel gebruiksgemak? Dit camerasysteem heeft met de allerlaatste Sony Super Starlight hardware waarmee KLEUREN NACHTZICHT mogelijk is. Kleuren nachtzicht heeft als groot voordeel dat beelden veel herkenbaarder zijn, hierdoor gaat de pakkans van de boef sterk omhoog. Daarnaast heeft een kleuren nacht de mogelijkheid om kentekens leesbaar te filmen. Met infrarood nachtzicht lukt dit niet door de reflecterende laag die er op kentekenplaten zit.

Infrarood nachtzicht is ook mogelijk met minimaal 30 meter. De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie op zichtzelf zeer weinig zegt over de kwaliteit van het beeld, met name in de nacht. Geweldig beeld wordt gemaakt door geweldige onderdelen en dat wordt met deze camera's gegarandeerd. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van extra zware processoren en voedingen woordoor de set storingsvrijer blijf en jaren langer mee gaat dat wat er vergelijkbaar wordt aangeboden. Bovendien kunnen de cameras's draadloos worden aangesloten.

Deze set wordt aangeboden in Full HD resolutie met zwart wit nachtzicht en in 2.5x Full HD resolutie met kleuren nachtzicht. De laatste kan zowel op kleur als infrarood filmen zodat u altijd de juiste keus maakt. Zie onder in het bestelformulier hoe te bestellen.

De camera's hebben de beste Sony Super Starlight beeldchip in de markt, qua beeld een super camera.

Zie het onderstaande filmpje voor meer info over kleuren nachtzicht

super starlight 2 Camplete

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. De data en de stroom lopen hierbij over de datakabel, wat is het voordeel? U hoeft bij de camera's geen stroompunten meer aan te leggen wat aansluiten veel eenvoudiger maakt. Bovendien zijn er voor de camera's geen voedingen meer nodig en kunnen dus ook niet stuk. Juist de voedingen zijn namelijk zwakke punten bij beveiligingscamera systemen.

Deze bewakingscamera's zijn tevens uitgerust met IR-Cut filter. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale bewakingscamera’s met dag- en nacht functie. 

Recorder

De recorder is volledig digitaal, IP en Full HD en kan back ups maken in de Cloud. De recorder blinkt uit in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. 

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast. De harde schijf is 2 Terabyte groot, goed voor wekenlang opnamen en is eventueel uitbreidbaar, als de schijf vol zit wordt deze automatisch overschreven. We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera systemen werken samen met internet (IP) zodat u (met dubbele codes beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw beveiligingscamera systeem zonder dat u vooraf veel moet betalen. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in maximaal 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk beveiligingscamera systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 4
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter infrarood
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 2.8mm beeldhoek 102 graden
Infrarood Infrarood 30 leds
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP, PPPOE, DDNS
Opslagcapaciteit 2 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.