Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Allround bewakingscamerasysteem - 6 Camera's met kleuren nachtzicht

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 1.132,23 Incl. BTW: € 1.370,00

Tot: Excl. BTW: € 1.644,64 Incl. BTW € 1.990,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 6 camera's, recorder en PoE Switch
 • Mogelijkheid voor kleuren nachtzicht!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony
 • 30 meter nachtzicht
 • Opname bij beweging
 • Lease € 23,- per maand in Full HD zwart wit nachtzicht
 • Lease € 25,- per maand in 2.5x Full HD kleuren nachtzicht
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een bewakingscamera systeem die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij professionele Sony techniek, U kunt kiezen uit kleuren nachtzicht maar ook uit infrarood. Nachtzicht minimaal 30 meter helder op infrarood. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Goede beelden krijg je niet door hoge resolutie, maar door goede onderdelen, en daar is deze cameraset van gemaakt! De beste techniek is duur, maar niet met deze Allround camera's. 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
IP beveiligingscamera set met 6 HD Sony camera's met 30 meter nachtzicht, meekijken op mobiel en cloud backup

Meer afbeeldingen

 • IP beveiligingscamera 1080p Sony, IR cut en power over ethernet aansluiting
 • 8 kanaals IP beveiligingscamera recorder
 • IP beveiligingscamera recorder 8 kanaals 1080p met cloud backup
 • Sony HD IP beveiligingscamera met 30 meter nachtzicht, IR cut filter en power over ethernet aansluiting
 • Poe Switch met 8 poorten voor IP beveiligingscamera
 • IP beveiligingscamera 1080p Sony met 30 meter nachtzicht
 • 8 poort power over ethernet Switch voor IP beveiligingscamera

Details

Camera’s

Een uitstekend bewakingscamerasysteem op alle facetten!  Het heeft een camerasysteem met de allerlaatste Sony Super Starlight hardware waarmee KLEUREN NACHTZICHT mogelijk is. Kleuren nachtzicht heeft als groot voordeel dat beelden veel herkenbaarder zijn, hierdoor gaat de pakkans van de boef sterk omhoog. Daarnaast heeft een kleuren nacht de mogelijkheid om kentekens leesbaar te filmen. Met infrarood nachtzicht lukt dit niet door de reflecterende laag die er op kentekenplaten zit.

Infrarood nachtzicht is ook mogelijk met minimaal 30 meter. De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie op zichtzelf zeer weinig zegt over de kwaliteit van het beeld, met name in de nacht. Geweldig beeld wordt gemaakt door geweldige onderdelen en dat wordt met deze camera's gegarandeerd. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van extra zware processoren en voedingen woordoor de set storingsvrijer blijf en jaren langer mee gaat dat wat er vergelijkbaar wordt aangeboden. Bovendien kunnen de cameras's draadloos worden aangesloten.

Deze set wordt aangeboden in Full HD resolutie met zwart wit nachtzicht en in 2.5x Full HD resolutie met kleuren nachtzicht. De laatste kan zowel op kleur als infrarood filmen zodat u altijd de juiste keus maakt. Zie onder in het bestelformulier hoe te bestellen.

De camera's hebben de beste Sony Super Starlight beeldchip in de markt, qua beeld een super camera.

Zie het onderstaande filmpje voor meer info over kleuren nachtzicht

super starlight 2 Camplete

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u minder kwetsbare onderdelen hebt en dus een robuuster systeem.

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie.

Recorder

De recorder is volledig digitaal, Full HD en heeft alle denkbare opties. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera set werken via internet protocol (IP). U kunt dus op afstand mee kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC en digitale systemen kunnen in HD kwaliteit opnemen. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw beveiligingscamera set zonder dat dit direct groot beslag legt op uw geld. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk bewakingscamera systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 6
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter infrarood
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 2.8mm beeldhoek 102 graden
Infrarood Hoogwaardig Array led tegen overbelichting
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP, PPPOE, DDNS
Opslagcapaciteit 2 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.