Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Basis Full hd camerasysteem met 1 dome camera

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 371,90 Incl. BTW: € 450,00

Snel overzicht

 • Compleet Full HD systeem met 1 camera, recorder en bekabeling (1x20m),
 • Low Illumination Cmos beeldchip,
 • Verstelbare lens voor extra scherp beeld,
 • 30 meter nachtzicht,
 • Te volgen via smartphone, PC en tablet,
 • Opslag in cloud en recorder,
 • Opname bij beweging,
 • Slagvaste camera's,
 • Infrarood camera,
 • 3D dnr,
 • IP 66 Spuitwaterdicht,
 • Geschikt voor binnen en buiten,
 • Gratis verzending.

Een Full HD vandaalbestendige beveiligingscamera set die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld. Naast Full HD kan het beeld nog eens extra scherp gemaakt worden dankzij een verstelbare lens. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC.

Meer afbeeldingen

Details

Deze bewakingscamera set is gemaakt om lang mee te gaan en mist niets! Deze camera’s zijn Full HD en kunnen daarnaast nog extra scherp gesteld worden met een verstelbare lens. Nachtzicht is dankzij infrarood tot 30 meter helder. De vandaalbestendige behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat naast resolutie vooral de chip essentieel is voor een goed en helder beeld, deze camera’s zijn daarom met een extra grote Low-Illumination CMOS chip, hierdoor heeft u een extra helder beeld zowel bij dag als nacht.

Standaard worden deze beveiligingscamera’s gevoed via de datakabel. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, voor extra mooie beelden overdag. Dit omdat het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt voor mooi beeld onder alle omstandigheden.

Om naast het Full HD nog scherper te kunnen maken kunt u dat doen met de verstelbare lens, u kunt beeldhoeken maken van 90 tot en met 30 graden. Zodoende heeft heeft u altijd de optimale kijkinstelling en de maximale resolutie. Met de focus stelt u scherp op datgene wat voor uw camera belangrijk is. Zo haalt u werkelijk het maximaal gedetailleerde beeld.

instellingen varifocus lens

Recorder

De recorder werkt digitaal en voldoet aan de laatste standaarden en heeft 1 terabyte geheugen. Dit merkt u in gebruiksgemak, beeldkwaliteit van de opnames, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs van uw beveiligingscamera's gaat nooit verloren! Oude beelden worden automatisch overschreven.

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamerasystemen werken via internet protocol (IP) zoals nagenoeg alles tegenwoordig. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard met dubbele beveiliging) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Hieronder een film met installatietips die handig kunnen zijn voor deze camera. Iedere situatie is specifiek ook de persoonlijke wensen maar wellicht haalt u er bruikbare informatie uit. Verreweg de meeste camera's hangen niet op de juiste plek zodat criminaliteit niet vastgelegd kan worden.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw bewakingscamera systeem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Camplete bij RTL Z

Extra informatie

Aantal camera's 1
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter infrarood
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype Nee
Infrarood Nee
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Nee
Sensor Nee
Filters Nee
Framerate Nee
Materiaal Nee
Pixels Nee
Compressie Nee
Interfacestandaard Nee
Afmetingen Nee

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.