Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Verlicht - Bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht - 1 Camera

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 536,36 Incl. BTW: € 649,00

Tot: Excl. BTW: € 983,48 Incl. BTW € 1.190,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 1 camera, recorder 
 • Altijd perfecte kleuren nachtzicht beelden!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony hardware
 • Minimaal 30 of 50 meter nachtzicht
 • 102 graden kijkhoek
 • Opname bij beweging
 • Lease € 11,- per maand in Full HD 1080p met zwart wit nachtzicht
 • Lease € 14,- per maand in 2.5x Full HD met kleuren nachtzicht
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een beveiligingscamera set die in alles de absolute top is, waarmee je in de nacht in kleur kan filmen!  Onder alle mogelijke omstandigheden perfecte kleuren beelden, ook zonder licht! Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Geschikt voor binnen en buiten. Mogelijkheid tot cloud opslag, power over ethernet en zelfs instelbare kijkhoeken zodat u alles optimaal in beeld krijgt. Dit camerasysteem is een IP camera wat staat voor de beste beeldkwaliteit die er is. Het hele systeem is van begin tot eind digitaal waardoor er geen verlies is in kwaliteit van beeld. De camera heeft het allernieuwste Sony Super Starlight binnenwerk en gemaakt van de meeste kwalitatieve onderdelen die er zijn wat maakt dat dit het summum is als het gaat om beeld en bouwkwaliteit 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Meer afbeeldingen

Details

Professional camera set

Het camerasysteem die onder alle omstandigheden perfecte kleuren beelden kan maken, zelfs als er helemaal geen licht is! Dat is een techniek die er niet alleen geweldig mooi uit ziet maar waardoor ook de pakkans van de boef erg omhoog gaat. Daarnaast heeft een kleuren nacht de mogelijkheid om kentekens leesbaar te filmen. Met infrarood nachtzicht lukt dit niet door de reflecterende laag die er op kentekenplaten zit.

De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie op zichtzelf zeer weinig zegt over de kwaliteit van het beeld, met name in de nacht. Geweldig beeld wordt gemaakt door geweldige onderdelen en dat wordt met deze camera's gegarandeerd. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van extra zware processoren en voedingen woordoor de set storingsvrijer blijf en jaren langer mee gaat dat wat er vergelijkbaar wordt aangeboden. Bovendien kunnen de cameras's draadloos worden aangesloten.

Deze set wordt aangeboden in 2.5x Full HD resolutie met kleuren nachtzicht in 30 meter of 50 meter. Dat is dan als er helemaal geen licht is, wanneer er enig licht is kunt u veel verder kijken. 

Onder een beeld gemaakt met de 50 meter nachtzicht camera
50 meter Camplete camera

De camera's hebben de beste Sony Super Starlight beeldchip in de markt, de best mogelijke onderdelen die we konden vinden, altijd perfect kleuren nachtzicht en zijn digitaal, qua beeld bij dag en nacht kunt u niks beter kopen.

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Zie de onderstaande film voor uitgebreide uitleg

Hieronder links ziet u wat u met uw blote oog ziet, rechts ziet u wat u met de camera ziet!

 blote oogwat de camera ziet Camplete bewakingscamera

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van opnemen bij beweging bespaart u veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien vergemakkelijkt dit het terugvinden van beelden.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera systemen werken via internet protocol (IP). Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw bewakingscamera set zonder dat dit direct groot beslag legt op uw geld. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in maximaal 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk beveiligingscamera systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 1
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 50 meter nachtzicht
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 2.8mm beeldhoek 102 graden
Infrarood Nee
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 1 Terabyte
Interfacestandaard Nee
Opnameduur Nee
Mobiel bruikbaar Nee
Browsers Nee
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.