Topkwaliteit voor een outletprijs

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Sony cameratechniek
 • Full HD
 • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Professional - Bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht - 1 Camera

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 536,36 Incl. BTW: € 649,00

Tot: Excl. BTW: € 983,48 Incl. BTW € 1.190,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 1 camera, recorder en PoE Switch
 • Mogelijkheid om kleur te filmen in het donker!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit
 • 60 meter nachtzicht
 • Array infrarood
 • Lens met zoomfunctie
 • Opname bij beweging
 • Lease € 11,- per maand in HD 720p
 • Lease € 14,- per maand in Full HD 1080p
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een beveiligingscamera set die in alles de absolute top is, waarmee je in de nacht in kleur kan filmen!  Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Geschikt voor binnen en buiten. Mogelijkheid tot cloud opslag, power over ethernet en zelfs instelbare kijkhoeken zodat u alles optimaal in beeld krijgt. Dit camerasysteem is een IP camera wat staat voor de beste beeldkwaliteit die er is. Het hele systeem is van begin tot eind digitaal waardoor er geen verlies is in kwaliteit van beeld. De camera heeft het allernieuwste Sony Super Starlight binnenwerk, een verstelbare lens en array infrarood wat maakt dat dit het summum is als het gaat om beeld en bouwkwaliteit 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Sony IP bewakingscamera set zoom lens, array leds interne en externe opslag

Meer afbeeldingen

 • Professional IP Full HD bewakingscamera
 • Beeld in de nacht
 • Beeld overdag
 • En nu weer in de nacht!
 • IP Full HD beveiligingscamera recorder
 • Full HD IP recorder achteraanzicht
 • PoE switch voor IP beveiligingscamera
 • IP beveiligingscamera PoE switch
 • Bullet beveiligingscamera afmetingen
 • Boven aanzicht Professional Sony IP bewakingscamera
 • Zij aanzicht IP bewakingscamera

Details

Professional camera set

De bewakingscamera set die op alle denkbare wijzen top is, in beeld en in mogelijkheden. Deze bewakingscamera heeft de unieke mogelijkheid om kleur te kunnen zien in het donker! De pakkans van de boef gaat hierdoor stukken omhoog omdat je veel herkenbaardere beelden hebt, bovendien kun je hiermee kentekens aflezen wat met infrarood lastig gaat. Dit als er een beetje omgevingslicht is, als er helemaal geen omgeingslicht is kan het systeem ook op infrarood en dan is er 60 meter nachtzicht. Infrarood is met Array led techniek, hierdoor kun je heel ver kijken met infrarood maar raken gezichten niet overbelicht zodat je de boef goed kunt herkennen.  De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat naast pixels vooral de chip essentieel is voor een goed en helder beeld, deze camera’s zijn daarom met een extra grote Sony Low-Illumination CMOS chip, hierdoor heeft u een extra helder beeld zowel bij dag als nacht en onder alle omstandigheden. 

Het is een IP camerasysteem wat maakt dat er geen verlies mogelijk is. IP camerasystemen zijn vanaf de camera tot en met de recorder 100% digitaal, hierdoor is het beeld minstens 4x scherper dan andere systemen. Meer weten? Klik HIERBovendien kunnen IP camerasystemen draadloos worden aangesloten.

De camera heeft de beste Sony Super Starlight beeldchip in de markt, een verstelbare lens, array infrarood en zijn digitaal, qua beeld bij dag en nacht kunt u niks beter kopen.

Bewakingscamera met zoo lens

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Aktie! Wanneer u deze camera in Full hd 1080p bestelt krijgt u deze met kleuren nachtzicht en anderhalf x Full HD resolutie! Zie het filmpje voor meer info.

super starlight 2 Camplete

 

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van opnemen bij beweging bespaart u veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien vergemakkelijkt dit het terugvinden van beelden.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera systemen werken via internet protocol (IP). Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw bewakingscamera set zonder dat dit direct groot beslag legt op uw geld. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in maximaal 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk beveiligingscamera systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Hoe het beste nachtzicht in kleur bij het ophangen
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 1
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 60 meter
Resolutie 1080p
Lenstype 2,8 - 12mm varifocaal
Infrarood Nee
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Sony 1/3" CMOS
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 1 Terabyte
Interfacestandaard Nee
Opnameduur Nee
Mobiel bruikbaar Nee
Browsers Nee
Compressie H.264

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.