Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Verlicht bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht - 2 Camera's

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 652,89 Incl. BTW: € 790,00

Tot: Excl. BTW: € 1.231,41 Incl. BTW € 1.490,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 2 camera's en PoE recorder
 • Onder alle omstandigeden perfect kleuren nachtzicht!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony hardware
 • Minimaal 30 of 50 meter nachtzicht
 • 102 graden kijkhoek
 • Microfoon
 • Opname bij beweging
 • Lease € 14,- per maand in 30 meter nachtzicht
 • Lease € 16,- per maand in 50 meter nachtzicht
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Zonder omgevingslicht hebben deze camera's de unieke mogelijkheid om in de nacht kleuren opnames te maken!  Ze hebben de allerlaatste Sony Super Starlight techniek binnenwerk wat de top waarborgt in beeld onder alle omstandigheden. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Geschikt voor binnen en buiten. Mogelijkheid tot cloud opslag, alarm, opname bij beweging, power over ethernet en human detection zodat u alles optimaal in beeld krijgt. Het hele systeem is van begin tot eind digitaal waardoor er geen verlies is in kwaliteit van beeld. Deze camera's hebben het best mogelijke Sony binnenwerk,en gemaakt van de best mogelijke onderdelen wat maakt dat dit de absolute top is als het gaat om beeld en duurzaamheid.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Meer afbeeldingen

 • 30 meter nachtzicht beeld
 • beeld met 30 meter nachtzicht camera
 • nachtbeeld van 30 meter nachtzicht camera
 • 30 meter nachtzicht camera

Details

Camera’s

Onder alle omstandigehden perfect kleuren nachtzicht! Zelfs als er helemaal geen licht is! Dat is een techniek die er niet alleen geweldig mooi uit ziet maar waardoor ook de pakkans van de boef erg omhoog gaat. Daarnaast heeft een kleuren nacht de mogelijkheid om kentekens leesbaar te filmen. Met infrarood nachtzicht lukt dit niet door de reflecterende laag die er op kentekenplaten zit.

De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie op zichtzelf zeer weinig zegt over de kwaliteit van het beeld, met name in de nacht. Geweldig beeld wordt gemaakt door geweldige onderdelen en dat wordt met deze camera's gegarandeerd. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van extra zware processoren en voedingen woordoor de set storingsvrijer blijf en jaren langer mee gaat dat wat er vergelijkbaar wordt aangeboden. Bovendien kunnen de cameras's draadloos worden aangesloten.

Deze set wordt aangeboden in 2.5x Full HD resolutie met minimaal 30 of 50 meter kleuren nachtzicht. Dat is als er helemaal geen licht is, mocht er omgevingslicht zijn kunt u een stuk verder kijken.

Onder het beeld van een 50 meter nachtzicht camera50 meter Camplete camera

De camera's hebben de beste Sony Super Starlight beeldchip in de markt, kleuren nachtzicht is mogelijk, de allerbeste onderdelen die er te vinden zijn en zijn digitaal, qua beeld bij dag en nacht kunt u niks beter kopen.

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Hierdoor bestaat heeft dit bewakingscamera systeem minder onderdelen en kan dus minder snel stuk. 

Een uitgebreide film over de techniek en de camera

In de onderstaande afbeeldingen ziet u links wat u ziet met het blote oog, rechts ziet u wat u dan met de camera ziet

 blote oogwat de camera ziet


Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne beveiligingscamera sets werken via internet protocol (IP) omdat tegenwoordig men graag wil dat zaken over internet toegankelijk zijn. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard dubbel beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Deze camera's zijn zeer populair, de beschikbaarheid kan wisselen

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Hoe het beste infrarood nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 2
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 50 meter nachtzicht
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 2.8mm beeldhoek 102 graden
Infrarood Nee
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 1 Terabyte
Interfacestandaard Nee
Opnameduur Nee
Mobiel bruikbaar Nee
Browsers Nee
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.