Topkwaliteit voor een outletprijs

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Sony cameratechniek
 • Full HD
 • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Professional - HD of Full HD Bewakingscamerasysteem - 4 Camera's

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 1.020,66 Incl. BTW: € 1.235,00

Tot: Excl. BTW: € 1.599,18 Incl. BTW € 1.935,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 4 x 720p HD 1080p full HD camera's, PoE switch en recorder
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Sony professionele cameratechniek
 • Professionele bouw- en beeldkwaliteit
 • 60 meter nachtzicht
 • Array nachtzicht
 • Lens met zoomfunctie
 • Opname bij beweging
 • Lease per maand € 20,- in HD 720p
 • Lease per maand € 26,- in Full HD 1080p

Een bewakingscamerasysteem die in alles de absolute top is, met HD 720p of tegen meerprijs zelfs Full HD 1080p beeld in Sony techniek, tot maar liefst 60 meter helder nachtzicht. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Geschikt voor binnen en buiten. Mogelijkheid tot cloud opslag, power over ethernet en zelfs instelbare kijkhoeken en scherpstelling zodat u alles optimaal in beeld krijgt. Dit camerasysteem is een IP camerasysteem hetgeen betekent dat het van A tot Z digitaal is, dat is een garantie voor de best mogelijke beeldkwaliteit die er is. Er kan geen verlies op treden zoals bij andere camerasystemen. Deze camera combineert dat met een variabele lens en topklasse Sony techniek wat maakt dat het beeld met dit systeem vrijwel geen gelijke kent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
beveiligingscamera set 4 Professional

Meer afbeeldingen

 • Professional ip beveiligingscamera Array led nachtzicht
 • Full HD array led IP bewakingcamera
 • Sony array led bewakingscamera
 • NVR 4-kanaals bewakingscamera 1080p playback
 • 1080p playback IP recorder
 • Poe switch voor bewakingscamera
 • poe switch voor beveiligingscamera
 • Nachtzicht Professional beveiligingscamera
 • Array led nachtzicht bewakingscamera Full HD
 • low lux beeld
 • Professional IP array led bewakingscamera met zoom lens
 • Maatvoering Professional bewakingscamera

Details

Camera’s

Een ongekend goed bewakingscamerasysteem, u kunt heel erg ver kijken doordat de lens in kan zoomen met HD 720p of volle HD 1080p resolutie, daarnaast heeft u Array infrarood leds zodat een 60 meter ver nachtbeeld mogelijk is. Dit is een techniek die er voor zorgt dat u zowel van dichtbij als heel ver weg details kunt herkennen. Hele sterke nachtcamera's zonder deze techniek zullen overbelicht zijn op de eerste meters en dat is nou net de afstand waarbij u duidelijk gezichten kunt vastleggen. De lens is varifocus, dit houdt in dat u heel breed of juist heel ver kunt kijken, u kunt met 1 camera waar u normaliter meerdere camera's voor nodig hebt. Het is mogelijk een kenteken te herkennen over 35 meter of in een kleine ruimte goed overzicht te houden of juist met 1 beeld een hele tuin te overzien. De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat naast pixels vooral de chip essentieel is voor een goed en helder beeld, deze camera’s zijn daarom met een extra grote Sony CMOS chip, hierdoor heeft u een extra helder beeld zowel bij dag als nacht.

IP camerasystemen zijn vanaf de camera tot en met de recorder 100% digitaal, hierdoor is het beeld minstens 4x scherper dan andere systemen. Meer weten? Klik HIERBovendien kunnen IP camerasystemen draadloos worden aangesloten.

De camera's zijn van Sony, hebben de beste beeldchip in de markt, een verstelbare lens, array infrarood en zijn digitaal, qua beeld bij dag en nacht kunt u niks beter kopen.

varifocus

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie.

Recorder

De recorder is internet protocol, volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast. De harde schijf is 2 Terabyte groot, goed voor wekenlang opnamen en is eventueel uitbreidbaar, als de schijf vol zit wordt deze automatisch overschreven.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamerasystemen werken via internet protocol (IP) zoals nagenoeg alles tegenwoordig. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw camerasysteem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in maximaal 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Hoe het beste nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 4
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 60 meter
Resolutie 1080p
Lenstype 2,8 - 12mm varifocaal
Infrarood Nee
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Sony 1/3" CMOS
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 2 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.264

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.