Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Verlicht bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht- 6 Camera's

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 1.314,05 Incl. BTW: € 1.590,00

Tot: Excl. BTW: € 1.975,21 Incl. BTW € 2.390,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 6 camera's en PoE recorder
 • Onder alle omstdandigheden perfecte kleuren opnames in de nacht
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Microfoon
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony Hardware
 • 30 of 50 meter meter nachtzicht
 • 102 graden kijkhoek
 • Opname bij beweging
 • Lease voor € 27,- per maand in 30 meter kleuren nachtzicht
 • Lease voor € 33,- per maand in 50 meter kleuren nachtzicht
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

De top van wat je in nachtzicht kunt kopen. Onder alle omstandigheden maak je perfecte nachtbeelden, ZELFS ZONDER LICHT! Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Geschikt voor binnen en buiten. Mogelijkheid tot cloud opslag, power over ethernet en zelfs instelbare kijkhoeken zodat u alles optimaal en haarscherp in beeld krijgt. Dit camerasysteem is een IP camerasysteem hetgeen betekent dat het van A tot Z digitaal is, dat is een garantie voor de best mogelijke beeldkwaliteit die er is. Er kan geen verlies op treden zoals bij andere camerasystemen. Deze camera is gemaakt u de beste onderdelen die er zijn en topklasse Sony techniek wat maakt dat het beeld en duurzaamheid met dit systeem vrijwel geen gelijke kent.

 
 
 
 
 
 

 

 

Meer afbeeldingen

Details

Camera’s

De non plus ultra beveiligingscamera set! Met dit camera systeem kun je onder alle omstandigheden kleuren nachtzichtbeelden maken. ZELFS ZONDER LICHT! Door kleuren opnames gaat de pakkans van de boef omhoog omdat u veel herkenbaardere beelden hebt, bovendien kunt u hiermee kentekens goed zien wat met infrarood niet kan. De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie alleen zeer weinig zegt over goed beeld. Geweldig beeld wordt gemaakt door geweldige onderdelen en dat is wat gegarandeerd wordt dit camerasysteem. Ook wordt er gebruik gemaakt van extra zware processoren en voedingen waardoor de levensduur van het materiaal met jaren wordt verlengd.

Deze set is verkrijgaar in 2.5x full hd resolutie met en kleuren nachtzicht met 30 of met 50 meter. Die afstanden gelden als er helemaal geen licht is, wanneer er enig omgevingslicht is kunt u veel verder kijken. In de onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van de 50 meter camera in een industrie omgeving.

50 meter Camplete camera

De camera's hebben de beste Sony Super Starlight beeldchip in de markt en zijn zorgvuldig samen gesteld uit de meest kwalitatieve onderdelen die er zijn. Qua beeld en duurzaamheid kunt u niks beter kopen.

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Een uitgebreide film over de techniek en de camera's

Links onder ziet u wat u met uw blote oog ziet. Rechts ziet u wat de camera op dat moment filmt

blote oogwat de camera ziet

Recorder

De recorder is volledig digitaal, internet protocol en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in, hoge beeldkwaliteit, gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs is onuitwisbaar! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien is dit veel makkelijker bij het terugzoeken, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera systemen werken via internet protocol (IP). Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw bewakingscamera systeem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld zowel voor particulieren als ondernemers. Ondernemers hebben echter grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen.

Interesse? Neemt u contact met ons op welk systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Deze camera's zijn uitermate populair, de voorraad kan wisselen

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Hoe het beste infrarood nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 6
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 50 meter nachtzicht
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 2.8mm beeldhoek 102 graden
Infrarood Nee
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 1 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.