Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Verlicht bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht- 8 Camera's

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 1.764,46 Incl. BTW: € 2.135,00

Tot: Excl. BTW: € 2.553,73 Incl. BTW € 3.090,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 8 camera's en PoE recorder
 • Altijd perfecte nachtopnames in kleur!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony hardware
 • Microfoon
 • in 30 en 50 meter nachtzicht minimaal
 • 102 graden kijkhoek
 • Opname bij beweging
 • Lease voor € 34,- per maand in 30 meter nachtzicht
 • Lease voor € 72,- per maand in 50 meter nachtzicht
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Onder alle omstandigheden maakt u perfecte kleuren nachtbeelden, ZELFS ZONDER LICHT! Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Geschikt voor binnen en buiten. Mogelijkheid tot cloud opslag, power over ethernet en zelfs instelbare kijkhoeken zodat u alles optimaal in beeld krijgt. Dit camerasysteem is een IP camera wat staat voor de beste beeldkwaliteit die er is. Het hele systeem is van begin tot eind digitaal waardoor er geen verlies is in kwaliteit van beeld. Bovendien hebben deze camera's een professioneel Sony binnenwerk en zorgvuldig samen gesteld uit de beste onderdelen die er zijn wat maakt dat dit de absolute top is als het gaat om beeld en levensduur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Meer afbeeldingen

Details

Professional

Zelfs ZONDER LICHT kunt u met dit camerasysteem kleuren nachtbeelden maken! Altijd perfecte beelden dus. U heeft een camerasysteem met de allerlaatste Sony Super Starlight hardware. Kleuren nachtzicht heeft als groot voordeel dat beelden veel herkenbaarder zijn, hierdoor gaat de pakkans van de boef sterk omhoog. Daarnaast heeft een kleuren nacht de mogelijkheid om kentekens leesbaar te filmen. Met infrarood nachtzicht lukt dit niet door de reflecterende laag die er op kentekenplaten zit.

De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie op zichtzelf zeer weinig zegt over de kwaliteit van het beeld, met name in de nacht. Geweldig beeld wordt gemaakt door geweldige onderdelen en dat wordt met deze camera's gegarandeerd. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van extra zware processoren en voedingen woordoor de set storingsvrijer blijf en jaren langer mee gaat dat wat er vergelijkbaar wordt aangeboden. Bovendien kunnen de cameras's draadloos worden aangesloten.

Deze set wordt aangeboden in 2.5x Full HD resolutie met kleuren nachtzicht in 30 meter en in 50 meter. Deze afstanden gelden wanneer er helemaal geen licht is. Met enig omgevingslicht kunt u veel verder kijken. In de onderstaande afbeelding ziet u een 50 meter nachtzichtcamera in een industrie omgeving.

50 meter Camplete camera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De camera's hebben de beste Sony Super Starlight beeldchip in de markt en zorgvuldig samen gesteld uit de beste onderdelen uit de markt, qua beeld en duurzaamheid kunt u niks beter kopen.

Standaard hebben deze beveiligingscamera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Hieronder een uitgebreide film met uitleg

Links onder ziet u wat u met uw blote oog zien en rechts ziet u wat u tegelijkertijd op uw camera ziet

blote oogwat de camera ziet

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera systemen werken via internet protocol (IP) zoals men tegenwoordig het liefste heeft. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw beveiligingscamera systeem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld zowel voor particulieren als ondernemers. Ondernemers hebben echter grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw beveiligingscamera systeem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen.

Interesse? Neemt u contact met ons op welk beveiligingscamera systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Deze camera's zijn erg populair, de voorraad kan wisselen

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Hoe het beste nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 8
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 60 meter nachtzicht
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 30 - 102 graden kijkhoek varifocaal
Infrarood Infrarood 72 leds
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 1 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.