Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Vandaalbestendige bewakingscamera met ingebouwde recorder en kleuren nachtzicht

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Slechts: Excl. BTW: € 206,61 Incl. BTW: € 250,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

U zoekt een bewakingscamera systeem met 1 camera goedkoop maar toch van professionele kwaliteit? Deze beveiligingscamera heeft een ingebouwde recorder genoeg voor dagenlange opslagcapaciteit en de mogelijkheid voor kleuren nachtzicht. Deze camera hebben we zelf samen laten stellen uit zeer hoogwaardige Sony onderdelen om te komen tot het beste product op de markt. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen op uw smartphone, tablet of PC. Het is een IP camera wat staat voor de allerhoogst mogelijke beeldkwaliteit bij dag, en met name bij nacht.

 • Met ingebouwde recorder
 • Met kleuren nachtzicht
 • Opslag in de camera zelf op een SD kaart
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • 100% digitaal, het best mogelijke beeld
 • Spuitwaterdicht IP66
 • Vorstvrije lens
 • Professionele kwaliteit Sony hardware
 • minimaal 30 meter nachtzicht op infrarood
 • Opname bij beweging
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht
 
 
 
 
 
 
 
Vandaalbestendige camera met opslagkaart

Meer afbeeldingen

 • Vandaalbestendige camera met opslagkaart
 • Opname SD beveiligingscamera
 • Vandaalbestendige camera met sd opslag
 • Nachtbeeld in kleur Camplete Super Starlight bewakingscamera

Details

U zoekt een bewakingscamera syteem met 1 camera goedkoop maar toch van professionele kwaliteit? Deze beveiligingscamera heeft een ingebouwde recorder genoeg voor dagenlange opslagcapaciteit. Deze camera hebben we zelf samen laten stellen uit zeer hoogwaardige onderdelen om te komen tot het beste product op de markt. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen op uw smartphone, tablet of PC. Het is een IP camera wat staat voor de allerhoogst mogelijke beeldkwaliteit bij dag, en met name bij nacht.

Camera

Als er weinig licht is heeft deze camera de unieke mogelijkheid om kleur te zien in het donker! Dat is een techniek die er niet alleen geweldig mooi uit ziet maar waardoor ook de pakkans van de boef erg omhoog gaat. Daarnaast heeft een kleuren nacht de mogelijkheid om kentekens leesbaar te filmen. Met infrarood nachtzicht lukt dit niet door de reflecterende laag die er op kentekenplaten zit.

Daarnaast u met de varifocale lens ook nog eens heel ver in kunt zoomen. Infrarood nachtzicht is ook mogelijk en is minimaal 30 meter met maar Array led techniek. Met deze techniek kunt u ongekend goed en ver in de nacht kijken terwijl van dichtbij er geen overbelichting is. Van dichtbij is een duidelijk beeld van groot belang omdat u dan de gezichten kunt herkennen. De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie op zichtzelf zeer weinig zegt over de kwaliteit van het beeld, met name in de nacht. Geweldig beeld wordt gemaakt door geweldige onderdelen en dat wordt met deze camera's gegarandeerd. Bovendien kan de cameras draadloos worden aangesloten.

Deze camera wordt aangeboden in Full HD resolutie met zwart wit nachtzicht en in 2.5x Full HD resolutie met kleuren nachtzicht. De laatste kan zowel op kleur als infrarood filmen zodat u altijd de juiste keus maakt. Zie onder in het bestelformulier hoe te bestellen.

Recorder

De recorder is ingebouwd in de camera en de opslag is op een SD kaart van 64GB. De recorder heeft geen draaiende onderdelen dus zal nooit vast lopen zoals bij andere geheugens uiteindelijk zal gebeuren. In de hoogste kwaliteit in Full HD neemt de camera bij continue opname 2 dagen op, in de praktijk zal het daar een veelvoud van zijn omdat er alleen wordt opgenomen bij beweging. Waneer het geheugen vol zit overschrijft het systeem zichzelf met de oudste opname eerst. Deze camera is digitaal waardoor er in superhoge kwaliteit beelden opgenomen kunnen worden.

Zie het onderstaande filmpjevoor meer infromatie over kleuren nachtzicht

 super starlight 2 Camplete

Te volgen op smartphone, tablet of PC

Deze camera is IP (internet protocol) zodat met een computer of PC de beelden overal ter wereld gevolgd kunnen worden. Dit is uiteraard zeer sterk beveiligd. Hiervoor moet deze beveiligingscamera worden aangesloten op uw modem/router of netwerk met een UTP netwerkkabel. Heeft u geen internet aansluiting? Dan kunt u de internet verbinding toch tot stand brengen met een router met een sim kaart. Deze wordt niet standaard meegeleverd.

Deze camera draadloos aansluiten? Klik dan hier

Extra informatie

Aantal camera's 1
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 50 meter nachtzicht
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 2.8mm beeldhoek 102 graden
Infrarood Hoogwaardig Array led tegen overbelichting
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Nee
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters Nee
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit Nee
Interfacestandaard Nee
Opnameduur Nee
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.