Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Vandaalbestendig -Bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht - 2 Camera's

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 619,83 Incl. BTW: € 750,00

Tot: Excl. BTW: € 954,54 Incl. BTW € 1.155,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 2 camera's, PoE switch en recorder
 • Mogelijkheid tot nachtzicht in kleur!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony CMOS chip
 • Cloud opslag
 • 30 meter nachtzicht
 • Opname bij beweging
 • Vorstvrije lens en glas
 • Lease voor € 13,- per maand in Full HD 1080p
 • Lease voor € 15,- per maand in 2.5x Full HD met kleuren nachtzicht
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een vandaalbestendig beveiligingscamera set met de UNIEKE eigenschap om kleur in het donker te kunnen zien! Dit in plaats van zwart wit in de nacht. die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij het professionele kwaliteit Sony binnenwerk. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Dit is een IP camerasysteem wat staat voor de allerhoogst mogelijke beeldkwaliteit bij dag, en met name bij nacht. IP is 100% digitaal wat betekent dat er geen verlies is en het kan weergeven en opnemen in de best mogelijke beeldkwaliteit. Met de professionele Sony Super Starlight beeldtechniek garandeert het beste nachtzicht die er te koop is.

 
 
 
 
 

 

 
Bewakingscamera set 1080p met 2 dome ip camera's

Meer afbeeldingen

 • IP dome HD beveiligingscamera. Met Sony CMOS, 30 meter nachtzicht, poe, IR cut en varifocus lens
 • Dome beveiligingscamera met muurbeugel in HD met sony cmos
 • Nachtzicht in kleur bewakingscamera
 • Deze bewakingscamera heeft kleur in de nacht
 • Kleuren nachtzicht Vandaalbestendige camera
 • IP beveiligingscamera dag beeld 1080p
 • IP beveiligingscamera recorder met 2 terabyte harde schijf
 • IP bewakingscamera recorder, 2 terabyte HDD en cloud opslag
 • Power over ethernet switch voor beveiligingscamera
 • Afmetingen dome beveiligingscamera met sony cmos
 • IP Beveiligingscamera dome met muurbeugel

Details

Vandaalbestendige camera

Deze bewakingscamera set is nagenoeg onverwoestbaar en mist niets! Dit camerasysteem heeft de mogelijkheid om kleur in de nacht te zien. Dit heeft als grote voordeel dat u veel herkenbaarder beelden kunt maken in de nacht. De pakkans van boeven gaat een stuk omhoog omdat u veel meer detail kunt vastleggen van de boef. Bovendien kunt u met kleuren nachtzicht kentekens wel leesbaar in beeld brengen. Met infrarood nachtzicht is dat bijna onmogelijk omdat er een reflecterende laag op kentekenplaten zit. 

Nachtzicht kan ook en is dankzij infrarood tot 30 meter helder. De vandaalbestendige behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie op zichzelf zeer weinig zegt over beeldkwaliteit. Beeldkwaliteit wordt bepaald door de kwaliteit van de onderdelen evenals een jarenlange storingsvrije levensduur. Deze camera's worden gemaakt van professionele kwaliteit Sony onderdelen, hierdoor kan werkelijk ook alle beeldinformatie worden omgezet in video, dit maakt de camera de scherpste in zijn klasse. Het is een IP camerasysteem wat staat voor de allerhoogst mogelijke beeldkwaliteit bij dag, en met name bij nacht. Het camerasysteem heeft extra zware processoren en voedingen waardoor dit systeem jaren langer mee gaat dan de rest in zijn klasse. Bovendien kan deze beveiligingscamera draadloos worden aangesloten.

Dit camerasysteem is dus digitaal, heeft een variabele lens en de allerbeste Sony hardware die er is, het is dus de absolute top qua beeld. 

Dit camerasysteem is leverbaar in 1080p Full HD met zwart wit nachtzicht en in 2.5x Full HD resolutie met kleuren nachtzicht. Zie onder bij het bestelformulier.

Zie het filmpje onder voor meer info over kleuren nachtzicht van deze camera's

super starlight 2 Camplete

 

Standaard hebben deze beveiligingscamera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, voor extra mooie beelden overdag. Dit omdat het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt voor mooi beeld onder alle omstandigheden.

Deze beveiligingscamera heeft bovendien een varifocus lens. Hiermee kunt u beelden bijna onwerkelijk gedetailleerd in beeld brengen. U kunt de beeldhoek optimaliseren zodat u in alle omstandigheden precies in beeld brengt wat u wilt hebben. Bovendien kunt u gedetailleerd maken met de focus dat wat u belangrijk is.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, beeldkwaliteit van de opnames, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs van uw beveiligingscamera's gaat nooit verloren! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamerasystemen werken via internet protocol (IP) zoals nagenoeg alles tegenwoordig. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard met dubbele beveiliging) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw bewakingscamera systeem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Wilt u perfect nachtbeeld onder alle omstandigheden? Kijk dan bij de Verlichte camera, klik hier

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Hoe het beste infrarood nachtzicht met een bewakingscamera
Hoe het beste nachtzicht in kleur bij het ophangen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 2
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter infrarood
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 30 - 102 graden kijkhoek varifocaal
Infrarood Infrarood 30 leds
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 1 Terabyte
Interfacestandaard Nee
Opnameduur Nee
Mobiel bruikbaar Nee
Browsers Nee
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.