Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Vandaalbestendig - Bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht - 4 Camera's

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 867,77 Incl. BTW: € 1.050,00

Tot: Excl. BTW: € 1.301,64 Incl. BTW € 1.575,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 4 camera's, PoE switch en HD recorder
 • Verkrijgbaar met nachtzicht in kleur!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony camera's
 • Kijkhoek van 30 tot 102 graden
 • Cloud opslag
 • 30 meter nachtzicht
 • Opname bij beweging
 • Vorstvrije lens en glas
 • Lease voor € 19,- per maand in Full HD 1080p
 • Lease voor € 21,- per maand in 2.5x Full HD en kleuren nachtzicht
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een vandaalbestendig camerasysteem met de UNIEKE eigenschap om nachtzicht te hebben in kleur! Een systeem wat alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij professionele Sony techniek. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Het is een IP camerasysteem wat staat voor de allerhoogst mogelijke beeldkwaliteit bij dag, en met name bij nacht. IP is 100% digitaal wat betekent dat er geen verlies is en het kan weergeven en opnemen in de best mogelijke beeldkwaliteit. De beeldchip is van een Professionele Sony cmos IMX super starlight. Hierdoor kan alle beeldinformatie ook werkelijk omgezet worden in beeld, hierdoor is dit de scherpste IP beveiligingscamera op de markt. Dit merkt u in het bijzonder onder slechte lichtomstandigheden, namelijk wanneer u de boef kunt verwachten. Daarnaast heeft dit camerasysteem een aanzienlijk verhoogde levensduur doordat er gebruik wordt gemaakt van betere voedingen en processoren.

 
 
 
 
 
 

 

 
Complete beveiligingscamera set met 4 IP dome camera's en recorder. Sony HD hardware, opslag in de cloud, 30 meter nachtzicht

Meer afbeeldingen

 • Camplete camera met kleuren nachtzicht
 • met kleuren nachtzicht
 • dome 1080p bewakingscamera beeld
 • 1080p 4 kanaals ip beveiligingscamera recorder

Details

Camera’s

Een camerasysteem van topkwaliteit met de UNIEKE eigenschap om kleur in de nacht te kunnen zien! Nachtzicht kan ook en is op infrarood tot 30 meter helder. Kleuren nachtzicht maakt beelden veel herkenbaarder. Hierdoor heeft u veel meer details om boeven mee te pakken, bovendien kun je met kleuren nachtzicht kentekens wel aflezen in de nacht. Infrarood camera's kunnen dat zeer moeilijk door een reflecterende laag op kentekens.

Met de 'motion detect' functie helpt de software u mee bewaken en krijgt u desgewenst een seintje bij activiteit. De vandaalbestendige behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie alleen zeer weinig zegt over goed beeld, met name in de nacht. Beeldkwaliteit wordt bepaald door de kwaliteit van de onderdelen evenals een jarenlange storingsvrije levensduur. Deze camera's worden gemaakt van professionele kwaliteit Sony onderdelen, hierdoor kan werkelijk ook alle beeldinformatie worden omgezet in video, dit maakt de camera de scherpste in zijn klasse. Dit camerasysteem heeft veel zwaardere voedingen en processoren dan gemiddeld en hierdoor wordt de levensduur met jaren verlengd in vergelijking met andere systemen. Bovendien kan deze camera draadloos worden aangesloten.

Dit camerasysteem is dus digitaal, heeft een variabele lens en de allerbeste Sony hardware die er is, het is dus de absolute top qua beeld. Leverbaar met Full HD camera's met zwart wit nachtzicht en met 2.5x Full HD resolutie en kleuren nachtzicht. 

Hieronder de product film over deze camera

Voor de 4 camera set verlicht KLIK HIER

Zie het onderstaande filmpje voor meer info over kleuren nachtzicht van dit camerasysteem

super starlight 2 Camplete

 

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie.

Deze beveiligingscamera heeft bovendien een varifocus lens. Hiermee kunt u beelden bijna onwerkelijk gedetailleerd in beeld brengen. U kunt de beeldhoek optimaliseren zodat u in alle omstandigheden precies in beeld brengt wat u wilt hebben. Bovendien kunt u gedetailleerd maken met de focus dat wat u belangrijk is.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast. De harde schijf is 2 Terabyte groot, goed voor wekenlang opnamen en is eventueel uitbreidbaar, als de schijf vol zit wordt deze automatisch overschreven.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamerasystemen werken via internet protocol (IP) zoals nagenoeg alles tegenwoordig. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw camerasysteem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in maximaal 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Wilt u perfect nachtbeeld onder alle omstandigheden? Kijk dan bij de Verlichte camera, klik hier

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Hoe het beste nachtzicht in kleur bij het ophangen
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 4
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter infrarood
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 30 - 102 graden kijkhoek varifocaal
Infrarood Infrarood 30 leds
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate Nee
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 2 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.