Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Vandaalbestendig bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht - 6 Camera's

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 1.214,88 Incl. BTW: € 1.470,00

Tot: Excl. BTW: € 1.694,20 Incl. BTW € 2.050,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 6 camera's, PoE switch en recorder
 • Verkrijgbaar met nachtzicht in kleur!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony camera's
 • Kijkhoek van 30 tot 102 graden
 • Cloud opslag
 • 30 meter nachtzicht
 • Vorstvrije lens en glas
 • Opname bij beweging
 • Lease per maand € 23,- in Full HD
 • Lease per maand € 30,- in 2.5x Full HD
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een compleet vandaalbestendig camerasysteem die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht, alarm, opname bij beweging en een haarscherp beeld zoals dat alleen kan in professionele Sony kwaliteit. Dit camera systeem heeft de unieke eigenschap om kleur in de nacht te kunnen zien in plaats van zwart wit! Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Het is een IP camerasysteem wat staat voor de allerhoogst mogelijke beeldkwaliteit bij dag, en met name bij nacht. IP is 100% digitaal wat betekent dat er geen verlies is en het kan weergeven en opnemen in de best mogelijke beeldkwaliteit.

  
 
 
 
 

 

 
6 camera dome beveiligingscamera set met recorder 1080p playback

Meer afbeeldingen

 • Dome bewakingscamera met kleur in de nacht
 • Bewakingscamera met kleur in de nacht
 • Camplete bewakingscamera's
 • 1080p dome camera dagbeeld
 • IP recorder 4K playback, met cloud opslag en 3 teraby intern geheugen

Details

Camera’s

Dit camerasysteem kan beelden maken met kleur in de nacht op een zeer hoge resolutie. Kleuren nachtzicht zorgt er voor dat beelden veel herkenbaarder worden. Doordat er veel meer details vastgelegd kunnen worden gaat de pakkans van de boef zeer sterk omhoog. Bovendien kan met kleuren nachtzicht een kenteken leesbaar worden vastgelegd. Op infrarood zwart wit nachtzicht kan dat niet door de reflecterende laag die er op kentekens zit. Nachtzicht op infrarood is eveneens mogelijk met deze camera's, dan heeft u minimaal 30 meter zicht.

Dit is een van de beste camerasystemen op internet, gemaakt van professionele Sony toponderdelen, hierdoor heeft u de best mogelijke beeldkwaliteit en een zeer hoge levensduur. Kenners weten dat resolutie alleen geen enkele garantie is voor goed beeld, alleen met goede onderdelen kun je goede beelden maken en deze camera garandeert dat. Naast de top in beeld- en bouwkwaliteit is dit systeem ook uitgevoerd met extra zware processoren en voedingen hierdoor gaat het systeem jaren langer mee dan vergelijkbare systemen op internet. Bovendien de camera's draadloos worden aangesloten. Dit camerasysteem is dus digitaal, heeft een variabele lens en de allerbeste Sony hardware die er is, het is dus de absolute top qua beeld.

Het camerasysteem is verkrijgbaar in Full HD 1080p met zwart wit nachtzicht en in 2.5x Full HD resolutie met kleuren nachtzicht. De kleuren nachtzicht camera's kunnen zowel op kleur als op infrarood filmen. Zie onder bij het bestelformulier.

Onder de uitgebreide film over deze camera

Voor de 6 cameraset verlicht KLIK HIER

Zie het onderstaande filmpje voor meer info over kleuren nachtzicht

 super starlight 2 Camplete

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie. 3D dnr zorgt dat er op een hele intelligente manier geen ruis ontstaat in het beeld. Dit merkt u onder moeilijke lichtomstandigheden, namelijk wanneer de boef komt.

Deze beveiligingscamera heeft bovendien een varifocus lens. Hiermee kunt u beelden bijna onwerkelijk gedetailleerd in beeld brengen. U kunt de beeldhoek optimaliseren zodat u in alle omstandigheden precies in beeld brengt wat u wilt hebben. Bovendien kunt u gedetailleerd maken met de focus dat wat u belangrijk is.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast. U kunt de beweging ook combineren met een alarm zodat u een bericht krijgt wanneer ergens activiteit is op uw terrein.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamerasystemen werken via internet protocol (IP) zoals nagenoeg alles tegenwoordig. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm. IP is het  systeem wat gemakkelijst is om aan te leggen, overal waar netwerk is kan vrijwel ongelimiteerd gebruik worden gemaakt van camera's.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw camerasysteem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Wilt u perfect nachtbeeld onder alle omstandigheden? Kijk dan bij de Verlichte camera, klik hier

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Hoe het beste nachtzicht in kleur bij het ophangen
Hoe het beste nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 6
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter infrarood
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 30 - 102 graden kijkhoek varifocaal
Infrarood Infrarood 72 leds
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 2 Terabyte
Interfacestandaard Nee
Opnameduur Nee
Mobiel bruikbaar Nee
Browsers Nee
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.