Topkwaliteit bewakingscamera's

 • Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd
 • Altijd gratis bezorgd in heel NL & BE
Open menu Menu

Vandaalbestendig Bewakingscamerasysteem met nachtzicht in kleur - 8 Camera's

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 1.619,83 Incl. BTW: € 1.960,00

Tot: Excl. BTW: € 2.330,55 Incl. BTW € 2.820,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 8 camera's, een PoE switch en recorder
 • Nachtzicht in kleur mogelijk!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony cameratechniek 
 • Cloud opslag
 • 30 meter nachtzicht
 • Vorstvrije lens en glas
 • Opname bij beweging
 • Lease voor € 31,- per maand in Full HD
 • Lease voor € 38,- per maand in 2.5x Full HD kleuren nachtzicht
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een compleet vandaalbestendig beveiligingscamera systeem met nachtzicht in kleur. Alleskunner, binnen, buiten, dag, nacht, alarm, opname bij beweging en een beeld wat de top van de markt is. Door een betere voedingen en processoren gaat dit camerasysteem ook jaren langer mee dan andere camerasystemen. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Een IP camerasysteem staat voor de allerhoogst mogelijke beeldkwaliteit bij dag, en met name bij nacht. IP is 100% digitaal wat betekent dat er geen verlies is en het kan weergeven en opnemen in de best mogelijke beeldkwaliteit.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
IP beveiligingscamera systeem met 8 HD dome bewakingscamera's, te volgen op mobiel, Sony filmtechniek

Meer afbeeldingen

 • Camplete vandaalbestendige Sony ip camera
 • HD dome vandaalbestendige IP beveiligingscamera met muurbeugel
 • Met kleur in de nacht
 • Camplete nachtzicht
 • Nachtzicht in kleur!
 • Dag beeld dome bewakingscamera 1080p
 • Bewakingscamera IP recorder met 8 kanalen intern- en Cloud opslag
 • 8 kanaals IP HD beveiligingscamera recorder met Cloud opslag en intern geheugen
 • Power over Ethernet switch 8 kanaals voor beveiligingscamera set
 • Dome bewakingscamera met optionele muurbeugel
 • Dome beveiligingscamera met HD Sony techniek, Internet Protocol en 30 meter nachtzicht

Details

Beveiligingscamera’s

Het nachtzicht van deze camera is in kleur! Nachtzicht is eveneens in infrarood mogelijk tot 30 meter helder. De vandaalbestendige behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat resolutie alleen zeer weinig zegt over beeld, de kwaliteit van de onderdelen maakt dat het beeld geweldig is. Dit camerasysteem bestaat uit nagenoeg de beste onderdelen die er te koop zijn. Bovendien is het systeem uitgevoerd met extra zware processoren en voedingen zodat het jaren langer mee gaat dan andere vergelijkbare systemen. Bovendien kunnen deze beveiligingscamera's draadloos worden aangesloten.

Kleuren nachtzicht maakt beelden veel herkenbaarder, door kleur heeft u veel meer belangrijke detail om boeven mee te pakken. Bovendien kunt u met kleuren nachtzicht kentekens leesbaar filmen. Met infrarood gaat dat niet omdat dat reflecteert op kentekens.

Dit camerasysteem is dus digitaal, heeft een variabele lens en de allerbeste Sony hardware die er is, het is dus de absolute top qua beeld. Deze camera's zijn verkrijgbaar met 1080p Full HD resolutie met zwart wit nachtzicht en met 2.5x Full HD resolutie en kleuren nachtzicht!

Zie het onderstaande filmpje voor meer informatie over kleuren nachtzicht.

super starlight 2 Camplete

Standaard hebben deze beveiligingscamera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Deze beveiligingscamera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie.

Deze beveiligingscamera heeft bovendien een varifocus lens. Hiermee kunt u beelden bijna onwerkelijk gedetailleerd in beeld brengen. U kunt de beeldhoek optimaliseren zodat u in alle omstandigheden precies in beeld brengt wat u wilt hebben. Bovendien kunt u gedetailleerd maken met de focus dat wat u belangrijk is.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! De recorder is uitgerust met een veel zwaardere voeding dan normaal, hierdoor is de kans op lastig verklaarbare storingen op termijn tot een minimum gereduceerd. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast. U kunt de beweging ook combineren met een alarm zodat u een bericht krijgt wanneer ergens activiteit is op uw terrein.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera systemen werken via internet protocol (IP) zoals nagenoeg alles tegenwoordig. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm. Aanleggen van IP camerasystemen zijn ook zeer eenvoudig daar waar netwerk is kan vrijwel ongelimiteerd gebruik worden gemaakt van camera's. Netwerkproblemen van vroeger zijn bij goede IP systemen verleden tijd

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw beveiligingscamera systeem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben echter grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in maximaal 48 termijnen.

Interesse? Neemt u contact met ons op welk beveiligingscamera set u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Hoe het beste nachtzicht in kleur bij het ophangen
Hoe het beste infrarood nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 8
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter infrarood
Resolutie Full HD (1920x1080) en 2.5x Full HD (2592x1944)
Lenstype 30 - 102 graden kijkhoek varifocaal
Infrarood Infrarood 30 leds
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Full HD (Sony Starlight) en 2.5x Full HD (Sony Super Starlight)
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 2 Terabyte
Interfacestandaard Nee
Opnameduur Nee
Mobiel bruikbaar Nee
Browsers Nee
Compressie H.265

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.