Topkwaliteit voor een outletprijs

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Sony cameratechniek
 • Full HD
 • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Draadloos - Bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht - 2 Camera's

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 702,48 Incl. BTW: € 850,00

Tot: Excl. BTW: € 1.103,31 Incl. BTW € 1.335,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 2 x 720p of 1080p full HD beveiligingscamera's en recorder
 • Mogelijkheid voor kleuren nachtzicht!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony camera hardware
 • Cloud opslag
 • 50 meter nachtzicht
 • Lens met zoomfunctie
 • Opname bij beweging
 • Lease voor € 14,- per maand in HD 720p
 • Lease voor € 16,- per maand in Full HD 1080p
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een professioneel camerasysteem die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld. Deze set is zeer speciaal omdat deze kleuren kan zien in de nacht in plaats van zwart wit. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Draadloos op een beveiligd wifi signaal. Dit camerasysteem is een IP camerasysteem hetgeen betekent dat het van A tot Z digitaal is, dat is een garantie voor de best mogelijke beeldkwaliteit die er is. Er kan geen verlies op treden zoals bij andere camerasystemen. Deze camera combineert dat met een variabele lens en topklasse Sony techniek wat maakt dat het beeld met dit systeem vrijwel geen gelijke kent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
IP Beveiligingscamera set 2 camera's, Sony, 50 meter nachtzicht, varifocus lens. Recorder 1080p met 1 tb

Meer afbeeldingen

 • Draadloze IP beveiligingscamera, SONY imx techniek, varifocus lens, wifi, 50 meter superieur nachtzicht
 • Sony IMX Draadloze IP beveiligingscamera 1080p, 50 meter nachtzicht, varifocus lens
 • Recorder voor IP beveiligingscamera beelden met 1 terabyte harde schijf en Cloud opslag
 • Recorder voor IP beveiligingscamera set 1080p met 1Tb opslag en Cloud opslag
 • Dagbeeld in over zicht instellingen
 • Schemer beeld beveiligingscamera
 • Nachtbeeld met minstens 50 meter nachtzicht

Details

Camera’s

Een ongekend hoogwaardig draadloos bewakingscamera systeem! Geweldig aan dit camerasysteem is dat je een prachtig kleuren beeld kunt hebben in de nacht in plaats van zwart wit. Nachtzicht op infrarood kan de camera ook en is van topniveau met Array led techniek. U heeft hierdoor maar liefst 50 meter helder zonder dat zaken van dichtbij overbelicht raken. Dit is voor het herkennen van gezichten heel belangrijk. Met een verifocus lens kun je ongekend scherp zien wat je wilt bekijken op elke afstand.  De behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat naast pixels vooral de chip essentieel is voor een goed en helder beeld, deze camera’s zijn daarom met een dikke Sony MX CMOS sensor uitgevoerd. Dit camerasysteem is een IP camerasysteem hetgeen betekent dat het van A tot Z digitaal is, dat is een garantie voor de best mogelijke beeldkwaliteit die er is. Er is dus geen kwaliteitsverlies en 4 keer zo scherp als andere systemen. Meer weten? Klik HIER

Dit camerasysteem is dus digitaal, heeft een variabele lens en heeft de nieuwste Sony Super Starlight hardware die er is, Array infrarood, het is dus de absolute top qua beeld.

Aktie! Wanneer u deze camera in Full hd 1080p bestelt krijgt u deze met kleuren nachtzicht en anderhalf x Full HD resolutie! Zie het filmpje voor meer info.

super starlight 2 Camplete

varifocus

Deze beveiligingscamera heeft een varifocale lens waarmee u de kijkhoek kunt optimaliseren van 90 tot 30 graden. Dit is een geweldige optie. Met HD heeft u al een extreem helder beeld maar nu is het ook nog mogelijk scherp te stellen op relevante zaken zoals kentekenplaten op grote afstand. De lens is nota bene 12 millimeter hetgeen betekent dat u over ongekend grote afstand details kunt bekijken indien u dat wilt. Ook kunt u de kijkhoek heel breed afstellen zodat in 1 beeld een plein of grote parkeerplaats in de gaten kunt houden.

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en is het opgenomen.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera systemen werken via internet protocol (IP) zoals tegenwoordig de norm is. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard dubbel beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw beveiligingscamera set zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld zowel voor particulieren als ondernemers. Ondernemers hebben echter grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen.

Interesse? Neemt u contact met ons op welk beveiligingscamera systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.


Wilt u weten onder welke voorwaarden wifi camera's goed werken? Klik dan hier
Alles weten over goed nachtzicht? Klik dan hier

Extra informatie

Aantal camera's 2
Cameratype Draadloos
Nachtzicht 50 meter
Resolutie 1080p
Lenstype 2,8 - 12mm varifocaal
Infrarood Nee
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Sony 1/2.8" CMOS
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 1 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.264

Sluit uw recorder aan op uw modem. Uw camera’s ontvangen het wifi signaal van uw modem. Uw camera’s hebben een stroompunt nodig. U moet er rekening mee houden dat sterkere wifi signalen dan uw modem uitzendt de camera kunnen verstoren. Heeft u weinig andere modems in de buurt kunt u tot maximaal 100 meter, met veel andere modems in de buurt afhankelijk van de nabijheid van de nadere modems.

Aansluitingsschema draadloos camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.