Topkwaliteit voor een outletprijs

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Sony cameratechniek
 • Full HD
 • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Draadloos - Bewakingscamerasysteem met nachtzicht in kleur - 4 Camera's

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 1.020,66 Incl. BTW: € 1.235,00

Tot: Excl. BTW: € 1.599,18 Incl. BTW € 1.935,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 4 camera's en recorder,
 • Mogelijkheid voor kleuren beeld in het donker!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony camera's
 • Cloud opslag
 • 50 meter nachtzicht
 • Array infrarood
 • Lens met zoomfunctie
 • Opname bij beweging
 • Lease voor € 20,- per maand in HD 720p
 • Lease voor € 26,- per maand in Full HD 1080p
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een ongekend goede draadloze bewakingscamera set, varifocus, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld. De camera beschikt over de allerlaatste Sony Super Starlight techniek zodat er kleur kan worden gefilmd in het donker. Door een varifocus lens heeft u maximaal zicht en ongekende scherpte. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Draadloos op een beveiligd wifi signaal. Omdat dit een IP camerasysteem is heeft dit de hoogste beeldkwaliteit die mogelijk is. IP betekent dat het hele gebied van camera tot en met opname digitaal is, hierdoor kan er geen verlies optreden. De varifocus lens en de Sony beeldtechniek maken dat het beeld van goed naar waanzinnig goed gaat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
IP beveiligingscamera set draadloos en Full HD. Sony IMX, 50 meter nachtzicht, IR Cut en varifocus lens

Meer afbeeldingen

 • Draadloze IP beveiligingscamera 1080p. Sony, 50 meter nachtzicht varifocus lens en IR Cut
 • Draadloze 1080p IP beveiligingscamera, Sony IMX 222, varifocus lens 50 meter nightvision
 • IP beveiligingscamera recorder 1080p met 2 Terabyte harde schijf en Cloud opslag

Details

Camera’s

De best mogelijke draadloze IP bewakingscamera set! Deze beveiligingscamera’s zijn uitgerust met een techniek waarmee kleur kan worden gefilmd in het donker. Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid tot infrarood zicht en met de varifocus lens kunt u ongekend ver & gedetailleerd kijken. Infrarood is ongekend goed kijken door Array led techniek. U heeft een helder bereik tot 50 meter en dankzij de Arral led techniek heeft u geen overbelichting van dichtbij zodat u gezichten kunt herkennen. De behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat naast pixels vooral de chip essentieel is voor een goed en helder beeld, deze camera’s zijn daarom met een dikke Sony CMOS IMX sensor uitgevoerd. De camera is draadloos op wifi signaal met een bereik van maximaal 100 meter. Dit camerasysteem is een IP systeem oftewel 100% digitaal. Met digitaal is er geen kwaliteitsverlies en is 4 keer zo scherp als andere systemen. Meer weten? Klik HIER

Dit camerasysteem is dus digitaal, heeft een variabele lens en de allerbeste Sony hardware die er is, kan kleur filmen in het donker, Array infrarood, het is dus de absolute top qua beeld.

Aktie! Wanneer u deze camera in Full hd 1080p bestelt krijgt u deze met kleuren nachtzicht en anderhalf x Full HD resolutie! Zie het filmpje voor meer info.

super starlight 2 Camplete

Deze beveiligingscamera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale beveiligingscamera’s met dag- en nacht functie.

Deze beveiligingscamera heeft een varifocale lens waarmee u de kijkhoek kunt optimaliseren. Dit is een geweldige optie. Met HD heeft u al een extreem helder beeld maar nu is het ook nog mogelijk scherp te stellen op relevante zaken zoals kentekenplaten op grote afstand. De lens is nota bene 12 millimeter hetgeen betekent dat u over ongekend grote afstand details kunt bekijken indien u dat wilt. Ook kunt u de kijkhoek heel breed afstellen zodat in 1 beeld een plein of grote parkeerplaats in de gaten kunt houden.

varifocus

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! De harde schijf is 2 Terabyte groot, goed voor ongeveer wekenlang opnamen en is eventueel uitbreidbaar, als de schijf vol zit wordt deze automatisch overschreven. We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera sets werken via internet protocol (IP) zoals tegenwoordig wordt verlangd. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw beveiligingscamera set zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld zowel voor particulieren als ondernemers. Ondernemers hebben echter grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk beveiligingscamera set u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Hoe werken wifi camera´s het best?
Wanneer een goed beeld met Full HD
Nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 4
Cameratype Draadloos
Nachtzicht 50 meter
Resolutie 1080p
Lenstype 2,8 - 12mm varifocaal
Infrarood Nee
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Sony 1/2.8" CMOS
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 2 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.264

Sluit uw recorder aan op uw modem. Uw camera’s ontvangen het wifi signaal van uw modem. Uw camera’s hebben een stroompunt nodig. U moet er rekening mee houden dat sterkere wifi signalen dan uw modem uitzendt de camera kunnen verstoren. Heeft u weinig andere modems in de buurt kunt u tot maximaal 100 meter, met veel andere modems in de buurt afhankelijk van de nabijheid van de nadere modems.

Aansluitingsschema draadloos camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.