Topkwaliteit voor een outletprijs

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Sony cameratechniek
  • Full HD
  • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Herroepingsrecht en garantie

Herroepingsrecht

Wanneer u van Camplete een product ontvangen heeft maar u wilt afzien van de koop, kunt u dit retourneren. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument een afkoelingsperiode van 14 dagen waarin u het product zonder opgaaf van reden kunt retourneren.

Indien u het volledige aankoopbedrag terug wilt ontvangen, dient u het product in de originele verpakking te retourneren. Het product mag niet visueel beschadigd zijn en moet nog volledig werkzaam zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor de terugzending en dient het pakket op goede en degelijke wijze terug te sturen.

De kosten die u maakt voor het retourzenden van uw pakket kunnen wij helaas niet crediteren.

Garantie

Ieder product in onze webshop is voorzien van 1 jaar volledige garantie, tenzij het anders wordt aangegeven. Mocht er binnen dit jaar een defect aan het product optreden waar u geen schuld aan heeft? Dan heeft u recht op een vervangend product van minimaal dezelfde kwaliteit.

Indien u garantie wilt claimen, dient u het product zo goed mogelijk verpakt (bij voorkeur in de originele verpakking) te retourneren. Het product valt onder de garantieregeling indien het een intern defect betreft waardoor het product niet meer - of in aantoonbaar verminderde mate - werkzaam is. Garantie is niet altijd van toepassing bij de volgende vormen van schade:

  • Valschade
  • Waterschade
  • Kabelbreuk

Val- en waterschade vallen in de regel niet onder garantie. Een kabelbreuk wordt per geval bekeken. In sommige gevallen komt dit door onzorgvuldig gebruik. Het kan echter ook veroorzaakt worden door een productiefout waardoor er al een zwak punt in de kabel zat bij aanschaf. Na zorgvuldige inspectie bepalen onze experts hoe de schade is ontstaan en of dit onder garantie valt. In de meeste gevallen geldt: indien er geen visuele schade aan de buitenkant van het snoer is, valt de schade onder de garantieregeling.

Voorwaarden

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Camplete B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Wij raden u aan altijd een tracking code op te vragen bij PostNL of een andere verzender, zodat u te allen tijde weet waar uw pakket is. U bent in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor de correcte aflevering van uw pakket.

Uw pakket dient altijd in een correcte verpakking opgestuurd te worden. We verzoeken u vriendelijk de originele verpakking te gebruiken voor de retournering indien u deze nog in uw bezit heeft.

Crediteren

Indien u binnen 14 dagen uw product retourneert en aangeeft dat u het aankoopbedrag gecrediteerd wilt hebben, zal deze creditering uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst plaatsvinden. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat het product retour ontvangen is of ons bewijsbaar kenbaar is gemaakt dat het product naar ons adres geretourneerd is.

Mogelijk wordt er binnen deze 14 dagen nog contact met u opgenomen omtrent de reden van uw retournering en wordt u een ander aanbod gedaan, zoals een vervangend product. U bent niet verplicht uw reden op te geven en houdt altijd het recht zonder opgave van reden om creditering te vragen.

Retouradres

U kunt uw pakket retourneren aan het onderstaande adres:

Camplete B.V.
Van nahuysplein 12
8011NB Zwolle

Afd. Retouren