Klantenservice

Algemene service
Bestellen
Verzending
Betaling
Contact
Locatie

Algemene service

Tussen 09:00 en 21:00 zijn we telefonisch bereikbaar over uw vragen rondom onze producten. Producten met problemen zullen we vervangen met minimaal een gelijkwaardig product. U kunt ons bereiken per mail: vraag@camplete.nl en per telefoon: 0515-764400

Op onze website worden cookies gebruikt zodat na te gaan is welke producten u in uw winkelwagen heeft. Gegeven die over u bekend zijn zullen nooit worden gebruikt of verhandeld aan derden

Bestellen

Via de volgende manieren kunt u bij ons bestellen, per telefoon, mail en de website. Betalen kunt u via Ideal, PayPay, een overboeking of onder rembours.
Alle bestellingen worden gratis bezorgd in heel Nederland en België. 

Indien uw bestelling voor 16:00 wordt geplaatst, zal uw bestelling de volgende dag worden bezorgd (gedurende kantooruren) met uitzondering van het weekend. Bestellingen in het weekend worden bezorgd op dinsdag.

Verzending

Alle webshop bestellingen zijn aangetekend verzonden en verzekerd, eventuele schades aan de verzending zijn derhalve voor onze rekening. Voor het pakket dient te worden getekend en het pakket is traceerbaar.

Betaling

iDeal

Betaling via iDeal kan slechts bij bestellingen in de webshop.  Aan een betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden. iDeal betalingen zijn mogelijk bij de onderstaande bankinstellingen

Triodos, SNS, Regio Bank, Van Lanschot, ASN, ING, Rabobank en KNAB

Paypal

Paypay is als betaalwijze alleen mogelijk in de webshop, transactiekosten van Paypal zijn 3% over het gehele aankoop bedrag

Overboeking

Betaling via overboeking is bij ons altijd mogelijk, ongeacht de wijze van bestelling. Aan betaling via handmatig overboeken zijn geen extra kosten verbonden. Indien u betaalt via een overboeking dient u het bedrag over te maken op de onderstaande rekening onder vermelding van uw factuurnummer.

Betalingen via overboeking kunnen onafhankelijk van de wijze van bestelling, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Camplete B.V. Rekeningnummer:  NL50KNAB0723656835

Contant

Contant betalen is uitsluitend mogelijk wanneer u zelf uw bestelling in de winkel af komt halen. U Wij raden u aan enige tijd van tevoren uw bestelling door te geven zodat wij deze klaar kunnen leggen voor u om af te halen. Een pin automaat beschikken we niet over, u dient contant geld mee te nemen. 

Contact

We zijn bereikbaar vanaf 09:00 tot en met 21:00 op werkdagen op telefoonnummer: 0515-764400 

Email: vraag@camplete.nl

Afhalen & Locatie

 Mocht u uw pakket willen afhalen kan dat maar raden we u aan vooraf even te bellen, dan weten we zeker dat alles klaar ligt. Onze vestiging is in Zwolle:

Van Nahuysplein 12
8011NB Zwolle