Over ons

Wanneer u met camerabeelden naar de politie moet kan deze in 93% van de gevallen niks met de aangeleverde beelden. Waarom? Doorgaans worden de verkeerde spullen gekocht en deze worden ook zeer vaak verkeerd opgehangen. Als u wilt dat u straks beelden heeft waarmee u daadwerkelijk boeven kunt pakken helpen we u graag aan materiaal wat aan uw doelstelling voldoet.

Als alleen let op resolutie en niet op de kwaliteit van de individuele onderdelen is de kans zeer groot dat u in de nacht slechte beelden krijgt. We hechten aan een goede voorlichting en een eerlijk advies. Bovendien adviseren we desgewenst uitgebreid als u het zelf wilt ophangen of installeren we bij u met onze installatieservice.

Hieronder Camplete op RTL Z

We zijn kwaliteitsleverancier
Goed beeld krijgt u alleen wanneer u gebruik maakt van goede onderdelen. Onze camera’s worden gemaakt van professionele kwaliteit Sony onderdelen. Sony is de marktleider op het gebied van kwaliteit. Die kwaliteit merkt u door een waanzinnig scherp beeld en een bouwkwaliteit waar u jarenlang op kunt rekenen. De politie is doorgaans razend enthousiast over opnames die onze klanten aanleveren met onze camera’s. Dat komt omdat de beelden zo scherp zijn hebben ze nu informatie waarmee ze opsporingswerkzaamheden kunnen verrichten. De camera’s van onze website leveren we aan de grote industrie en bij de mensen thuis. We zijn er van overtuigd dat we goed materiaal leveren, bent u niet tevreden krijgt u uw geld terug.

Installatie
De installatie hebben we zo simpel gemaakt dat iemand die over een beperkte handigheid beschikt dat prima zelf zou kunnen. Doordat we alles vooraf configureren doet alles het al wanneer u de stekkers aansluit. Op deze manier bent u zonder tussenkomst van een traditioneel beveiligingsbedrijf stukken goedkoper uit! De handleiding is in het Nederlands en de software is binnen enkele minuten te begrijpen. Als u wilt dat wij installeren voor u dan hebben we een installatie service.

Specialist voor nachtzicht in kleur
We zijn specialist in de laatste techniek waarmee bewakingscamera’s in het donker kleur kunnen zien in plaats van zwart wit. De nieuwste techniek is dat omgevingslicht wordt versterkt en dat u hierdoor kleur kunt zien in het donker. Om dit goed te laten werken heeft u het juiste materiaal nodig en moet het goed worden geinstalleerd. Hierover kunnen we u adviseren of de installatie voor u doen. Het mooie van deze techniek is dat u meer kunt zeggen over een eventuele dader waardoor de pakkans omhoog gaat. Ook kunt u met deze techniek in de nacht kentekens zien wat met infrarood niet gaat. Infrarood reflecteert namelijk op kentekens.

Voorbeelden van beeld in de avond met onze camera’s met Super Starlight techniek:

Kentekens in beeld met beveiligingscamera
beveiligingscamera low lux

Hoe kiest u het juiste systeem?
Als u goede beelden wilt heeft u enige kennis nodig van camerasystemen en het ophangen er van. We hebben een vlog kanaal op YouTube waar u filmpjes uitgebreid algemene informatie over dit onderwerp kunt bekijken. KLIK HIER om het vlogkanaal te bekijken.

Mocht u vragen hebben kunt ons altijd bereiken via mail: vraag@camplete.nl of telefonisch van 9:00 tot 21:00 uur van maandag tot en met zaterdag: 0515-764400 Als u een demonstratie wilt kan dat op afspraak bij ons kantoor in Zwolle