Topkwaliteit voor een outletprijs

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Sony cameratechniek
 • Full HD
 • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Professional - Bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht- 8 Camera's

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 1.764,46 Incl. BTW: € 2.135,00

Tot: Excl. BTW: € 2.553,73 Incl. BTW € 3.090,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 8 camera's, PoE switch en recorder
 • Mogelijkheid tot opnames in kleur in de nacht!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit
 • 60 meter nachtzicht
 • Lens met zoomfunctie
 • Opname bij beweging
 • Lease voor € 34,- per maand in HD 720p
 • Lease voor € 72,- per maand in HD 1080p
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Een bewakingscamera systeem waarmee u in ruime omgeving niks meer mist. De beste Sony Super Starlight techniek die er is waarmee u KLEUR IN DE NACHT KUNT FILMEN, infrarood kan ook tot maar liefst 60 meter helder nachtzicht. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Geschikt voor binnen en buiten. Mogelijkheid tot cloud opslag, power over ethernet en zelfs instelbare kijkhoeken zodat u alles optimaal in beeld krijgt. Dit camerasysteem is een IP camera wat staat voor de beste beeldkwaliteit die er is. Het hele systeem is van begin tot eind digitaal waardoor er geen verlies is in kwaliteit van beeld. Bovendien hebben deze camera's een Sony binnenwerk, een verstelbare lens en array infrarood wat maakt dat dit de absolute top is als het gaat om beeld. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
8 beveiligingscamera 1080p set.

Meer afbeeldingen

 • Array led ip bewakinscamera 1080p
 • Beeld bij de nacht
 • Camera beeld overdag
 • En camerabeeld in de nacht!
 • IP bewakingscamera 1080p array led
 • 8 kanaals 1080p recorder 4 terabyte
 • 4 terabyte 8 kanaals recorder achterkant
 • 8 kanaals poe switch
 • Afmetingen Professional bullet camera
 • 1080p IP bewakingscamera
 • 1080p array led IP beveiligingscamera

Details

Professional

Het non plus ultra bewakingscamera systeem! Met dit bewakingscamerasysteem mist u niks meer zowel dag als nacht en in ruime omtrek. U heeft een camerasysteem met de allerlaatste Sony Super Starlight hardware waarmee KLEUREN NACHTZICHT mogelijk is. Daarnaast u met de varifocale lens ook nog eens heel ver in kunt zoomen. Infrarood nachtzicht is ook mogelijk en top of the bill met 60 meter met maar Array led techniek. Met deze techniek kunt u ongekend goed en ver in de nacht kijken terwijl van dichtbij er geen overbelichting is. Van dichtbij is een duidelijk beeld van groot belang omdat u dan de gezichten kunt herkennen. De robuuste behuizing is waterdicht en heeft IP66 kwaliteit. Kenners weten dat naast pixels vooral de chip essentieel is voor een goed en helder beeld, deze camera’s zijn daarom met een extra grote Sony Low-Illumination IMX CMOS chip, hierdoor heeft u een extra helder beeld zowel bij dag als nacht, onder alle omstandigheden. 

IP camerasystemen zijn vanaf de camera tot en met de recorder 100% digitaal, hierdoor is het beeld minstens 4x scherper dan andere systemen. Meer weten? Klik HIER. Bovendien kunnen IP camerasystemen draadloos worden aangesloten.

De camera's hebben de beste Sony Super Starlight beeldchip in de markt, een verstelbare lens, array infrarood en zijn digitaal, qua beeld bij dag en nacht kunt u niks beter kopen.

varifocus

Standaard hebben deze beveiligingscamera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Aktie! Wanneer u deze camera in Full hd 1080p bestelt krijgt u deze met kleuren nachtzicht en anderhalf x Full HD resolutie! Zie het filmpje voor meer info.

super starlight 2 Camplete

Deze beveiligingscamera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale beveiligingscamera’s met dag- en nacht functie.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamera systemen werken via internet protocol (IP) zoals men tegenwoordig het liefste heeft. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw beveiligingscamera systeem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld zowel voor particulieren als ondernemers. Ondernemers hebben echter grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw beveiligingscamera systeem als eerste termijn en de overige 60% in 48 termijnen.

Interesse? Neemt u contact met ons op welk beveiligingscamera systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Wanneer een goed beeld met Full HD
Hoe het beste nachtzicht met een bewakingscamera
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 8
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 60 meter
Resolutie 1080p
Lenstype 2,8 - 12mm varifocaal
Infrarood Infrarood 72 leds
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Sony 1/3" CMOS
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 1 Terabyte
Interfacestandaard ONVIF 2.3
Opnameduur 60.000 uur
Mobiel bruikbaar Android, iPhone, Microsoft
Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox
Compressie H.264

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.