Topkwaliteit voor een outletprijs

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Sony cameratechniek
 • Full HD
 • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Vandaalbestendig - HD of Full HD Bewakingscamerasysteem - 1 Camera

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: Excl. BTW: € 429,75 Incl. BTW: € 520,00

Tot: Excl. BTW: € 801,66 Incl. BTW € 970,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Snel overzicht

 • Met 1x 720p HD of 1080p full HD camera, PoE switch en recorder
 • Mogelijkheid tot nachtzicht in kleur!
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Volg op smartphone, PC of tablet
 • Professionele kwaliteit Sony camera's
 • Cloud opslag
 • 30 meter nachtzicht
 • Opname bij beweging
 • Varifocale lens
 • Lease € 10,- per maand in HD 720p
 • Lease € 13,- per maand in Full HD 1080p
 • Gratis verzending
 • 14 dagen retourrecht

Dit camerasysteem kan zowel infrarood als IN KLEUR FILMEN IN HET DONKER! Een zeer compleet vandaalbestendig camerasysteem met ale wenselijke mogelijkheden, binnen, buiten, dag, nacht, bewegingsdetectie, alarm en een haarscherp beeld Sony in HD 720p of tegen meerprijs zelfs Full HD 1080p! Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Het is een IP camera wat staat voor de allerhoogst mogelijke beeldkwaliteit bij dag, en met name bij nacht. IP is 100% digitaal wat betekent dat er geen verlies is en het kan weergeven en opnemen in de best mogelijke beeldkwaliteit.

 
 
 
 
 
 
 

 

 
Dome Sony IP camera set met intern en extern geheugen

Meer afbeeldingen

 • Dome Sony IP bewakingscamera zoom lens en 30 meter nachtzicht
 • Sony IP dome camera met muurbeugel
 • overdag beeld Sony bewakingscamera 1080p
 • 1080p IP beveiligingscamera recorder 1 terabyte
 • Aansluitmogelijkheden IP 1080 recorder voor bewakingscamera systeem
 • Switch 4 kanaals poe
 • Afmetingen dome IP beveiligingscamera
 • Dome bewakingscamera met optionele muurbeugel

Details

Camera’s

Het nachtzicht van dit camerasysteem is ongekend omdat deze in de juiste omstandigheden kleur kan zien in het donker! Het bewakingscamerasysteem voor in openbare ruimten en de meestverkochte camera bij mensen thuis. Deze camera is 'hufterproof' en heeft een heel strak 720p of zelfs 1080p Full HD beeld met prachtige kleuren. Nachtzicht is dankzij infrarood tot 30 meter helder. De vandaalbestendige behuizing is supersterk en waterdicht in IP66 kwaliteit. Kenners weten dat naast pixels vooral de chip essentieel is voor een goed en helder beeld, deze camera’s zijn daarom met een extra grote Sony Low-Illumination chip, hierdoor heeft u een extra helder beeld zowel bij dag als nacht. Het is een IP camera wat staat voor de allerhoogst mogelijke beeldkwaliteit bij dag, en met name bij nacht. Het is 100% digitaal dus geen kwaliteitsverlies en 4 keer zo scherp als andere systemen. Meer weten? Klik HIER. Bovendien kan IP draadloos worden aangesloten.

Dit camerasysteem is dus digitaal, heeft een variabele lens en de allerbeste Sony Super Starlight hardware die er is, het is dus de absolute top qua beeld.

 

Aktie! Wanneer u deze camera in Full hd 1080p bestelt krijgt u deze met kleuren nachtzicht en anderhalf x Full HD resolutie! Zie het filmpje voor meer info.

 super starlight 2 Camplete

Standaard hebben deze camera’s een power over ethernet (PoE) aansluiting. Dat wil zeggen dat op de plek waar de camera gemonteerd wordt er niet een voeding hoeft te worden aangelegd. Zowel de stroom als de data loopt nu via een UTP kabel naar de recorder. Bijkomend voordeel is dat u niet een voeding heeft die altijd in weer en wind is en daardoor snel kapot gaat.

Deze camera is tevens uitgerust met IR-Cut filter, het nadeel van camera’s die geschikt zijn voor dag- en nacht is dat ze overdag een flets kleurenbeeld hebben. Dit IR-Cut filter zorgt er voor dat u overdag veel duidelijkere en helderdere beelden heeft dan normale camera’s met dag- en nacht functie.

Deze beveiligingscamera heeft bovendien een varifocus lens. Hiermee kunt u beelden bijna onwerkelijk gedetailleerd in beeld brengen. U kunt de beeldhoek optimaliseren zodat u in alle omstandigheden precies in beeld brengt wat u wilt hebben. Bovendien kunt u gedetailleerd maken met de focus dat wat u belangrijk is.

Recorder

De recorder is volledig digitaal en voldoet aan de laatste standaarden. Dit merkt u in gebruiksgemak, blijft jarenlang up-to-date en via internet kunt u altijd en overal uw camera’s volgen of het systeem kan u waarschuwen bij onraad. Data kunt u opslaan op de harde schijf of zelfs in de cloud. Dat laatste is uiteraard ideaal als back-up mocht er door wat dan ook iets met de harde schijf van uw recorder gebeuren. Het bewijs ligt altijd vast! We denken dat ons camerasysteem veel storingsvrijer en langduriger werkt dan gebruikelijk is. Dat komt omdat we werken met speciale voedingen. Hoe dat zit leest u HIER

Opnemen bij beweging

Door het instellen van slechts opnemen bij beweging bespaart u enorm veel opslag van beeldmateriaal. Bovendien scheelt dit zeer veel tijd bij het terugkijken er van, in zeer korte tijd weet u precies wat er is gebeurd en ligt dat vast.

Inloggen met uw smartphone tablet of PC

Moderne bewakingscamerasystemen werken via internet protocol (IP) zoals nagenoeg alles tegenwoordig. Dit heeft onder andere als voordeel dat u (uiteraard stringent beveiligd) op afstand mee kunt kijken op elk digitaal platform van smartphone, tablet tot PC. Als u opname bij beweging combineert met een alarm (bijvoorbeeld ’s nachts of gedurende een vakantie) heeft u een alarmsysteem op zich en hoeft u niet meer in de nacht onnodig uw bed uit bij vals alarm.

Leasen? Dat kan ook!

U kunt ook eigenaar worden van uw camerasysteem zonder dat dit direct groot beslag legt op uw bankrekening. Dit aanbod geld voor ondernemers. Ondernemers hebben grote fiscale voordelen, die kunnen direct de volle BTW terugvorderen, hebben recht op investeringsaftrek en afschrijving. Het werkt eenvoudig, u betaalt 40% van uw camerasysteem als eerste termijn en de overige 60% in maximaal 48 termijnen. 

Interesse? Neemt u contact met ons op welk systeem u graag wilt hebben eventueel met toebehoren als bekabeling en wij sturen u alle benodigdheden om gebruik te kunnen maken van deze leaseregeling.

Gerelateerde artikelen:
Beveiligingscamera draadloos aansluiten 
Hoe het beste nachtzicht in kleur bij het ophangen
Het belang van voedingen voor camerasystemen
Geheugens voor camerasystemen
Het belang van een sensor voor bewakingscamera's

Extra informatie

Aantal camera's 1
Cameratype Bekabeld
Nachtzicht 30 meter
Resolutie 1080p
Lenstype 2,8 - 12mm varifocaal
Infrarood Infrarood 72 leds
Behuizing IP66 Waterdicht
Aansluiting Power over Ethernet
Sensor Sony 1/3" CMOS
Filters IR-Cut filter
Framerate 30 FPS
Recorder aansluitingen UTP, HDMI
Protocols TCP/IP
Opslagcapaciteit 1 Terabyte
Interfacestandaard Nee
Opnameduur Nee
Mobiel bruikbaar Nee
Browsers Nee
Compressie H.264

Sluit de UTP kabels aan van de camera’s naar uw recorder. Als u de beelden wilt volgen via internet of back-ups van opnames wilt maken in de cloud sluit u de recorder tevens aan op uw modem.

Aansluitingsschema Camerasysteem

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.