Topkwaliteit voor een outletprijs

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Sony cameratechniek
  • Full HD
  • Eenvoudig aan de slag

0515-764400

vraag@camplete.nl

Welke bewakingscamera?

Wanneer u met camerabeelden naar de politie moet kan deze in 90% niks met de aangeleverde beelden. Waarom? Doorgaans worden de verkeerde spullen gekocht en deze worden ook zeer vaak verkeerd opgehangen. Als u wilt dat u straks beelden heeft waarmee u daadwerkelijk boeven kunt pakken helpen we u graag aan materiaal wat aan uw doelstelling voldoet. Bovendien adviseren we desgewenst uitgebreid als u het zelf wilt ophangen of installeren we bij u met onze installatieservice. Dit doen we voor een zo scherp mogelijke prijs met eerlijk en kundig advies. 

 
Wanneer scherp beeld?

Het belangrijkste waar u op moet letten wanneer u een goede beeldkwaliteit wilt is of de cameraset digitaal is of analoog. Zowel analoog als digitaal wordt verkocht als Full HD. Digitaal Full HD heeft ruim een 4 keer zo scherp beeld als analoog Full HD. Hoe dat kan leest u HIER. Analoge camerasystemen worden vaak verkocht als een mix van digitaal met analoog, de beeldkwaliteit heeft uiteindelijk die van de zwakste schakel en zal overeen komen met die van de videoband van vroeger. Analoge camerasystemen herkent u aan coax kabels en BNC connectoren op de recorder. Digitale camerasystemen zijn IP camerasystemen. IP is doorgaans ook duurder dan andere systemen maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd met een vele malen betere beeldkwaliteit. De 'slechtste' IP camera (720p HD) zal minimaal een dubbele beeldkwaliteit leveren dan die van analoog, zelfs als daar Full HD op staat. Slecht beeld zal zich met name uiten in de avond en dat is nou net wanneer de onrechtmatigheden zich voor doen. Als u alles wilt weten over nachtzicht klikt u HIER.

Factoren die met name de beeldkwaliteit bepalen zijn de volgende:

  1. Analoog of digitaal?
  2. Kwaliteit van de beeldchip,
  3. Verstelbare lens,
  4. Resolutie. 

Geteste sets

Om het u gemakkelijk te maken verrichten wij continue research naar de beste camera’s die er te koop zijn voor een betaalbare prijs. Niet verrassend is dat deze bewakingscamera’s altijd opgebouwd zijn met componenten van A merken en gebruik maken van de laatste innovaties en patenten. Deze camera’s halen wij naar Nederland en wij testen de software en componenten waarmee ze moeten samenwerken uitgebreid. Of het nu een router en modem van Ziggo, KPN of Vodafone is, wij hebben deze getest op onze sets. U ontvangt de geteste set, inclusief alle componenten en kunt deze plug and play aansluiten, volgens de uitgebreide beschrijving die wij zelf voor u hebben samengesteld. Een 100% NL instructie en uitwerking, met indien gewenst installatieservice.

Al onze camerasystemen zijn te volgen via mobiel, tablet of PC. Uiteraard zijn allen gemaakt om lang mee te gaan, we leveren onze camerasystemen aan landelijk bekende partijen. Via onze webshop leveren  we hetzelfde professionele materiaal aan voor een nette prijs aan de mensen thuis. 

 

Wij bieden de volgende sets aan altijd in HD of full HD:

Allround

Een camerasysteem die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij HD 720p of tegen meerprijs zelfs Full HD 1080p kwaliteit met 30 meter nachtzicht. Sony cameratechniek. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Bekijk ons Allround bewakingscamera systeem 

Vandaalbestendig

Ruige buurt of afgelegen plek? Een vandaalbestendig camerasysteem die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij HD 720p of tegen meerprijs zelfs Full HD 1080p in Sony techniek. Dit camerasysteem heeft bovendien verstelbare beeldhoeken en focus. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Bekijk ons vandaalbestendige bewakingscamera systeem

Draadloos

Een ongekend goede draadloze bewakingscameraset, varifocus, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij HD of zelfs Full HD en een varifocus lens. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Draadloos op een beveiligd wifi signaal. Bekijk ons draadloze bewakingscamera systeem.

Professional

Onze topper. Een bewakingscamerasysteem die in alles de absolute top is, met HD 720p of tegen meerprijs zelfs Full HD 1080p beeld in Sony techniek, tot maar liefst 60 meter helder nachtzicht. Bijzonder is dat hij een sterk infrarood nachtzicht heeft maar bovendien geen overbelichting zodat je goed gezichten kunt zien in de nacht. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Geschikt voor binnen en buiten. Mogelijkheid tot cloud opslag, power over ethernet en zelfs instelbare kijkhoeken en scherpstelling zodat u alles optimaal in beeld krijgt. Bekijk ons professionele bewakingscamera systeem.

Aktie! Deze bovenstaande camerasystemen met kleuren nachtzicht en anderhalf x Full HD beeldresolutie! Zie het filmpje voor meer info.

super starlight 2 Camplete

Twijfelt u aan de voor u juiste keuze bewakingscamera? Wij staan u graag te woord via 0515-764400. Of chat met ons online, wij antwoorden direct.

U kunt ook de uitgebreide vlog bekijken getiteld: Hoe herkent u een goed camerasysteem?

Hoe kiest u het juiste systeem?
Als u goede beelden wilt heeft u enige kennis nodig van camerasystemen en het ophangen er van. We hebben een vlog kanaal op YouTube waar u filmpjes uitgebreid algemene informatie over dit onderwerp kunt bekijken. KLIK HIER om het vlogkanaal te bekijken.

vlog kanaal

Geralateerde artikelen:
Een vaste camera of een bestuurbare PTZ camera?
Camera's zonder een kabel te trekken
Wanneer scherp beeld met bewakingscamera's?
Wanneer goed nachtbeeld met bewakingscamera's?