Welke bewakingscamera?

Wanneer u met camerabeelden naar de politie moet kan deze in 93% niks met de aangeleverde beelden. Waarom? Doorgaans worden de verkeerde spullen gekocht en deze worden ook zeer vaak verkeerd opgehangen. Als u wilt dat u straks beelden heeft waarmee u daadwerkelijk boeven kunt pakken helpen we u graag aan materiaal wat aan uw doelstelling voldoet. Bovendien adviseren we desgewenst uitgebreid als u het zelf wilt ophangen of installeren we bij u met onze installatieservice. Dit doen we voor een zo scherp mogelijke prijs met eerlijk en kundig advies. 

Hieronder een film met een keuzehulp door onze camera’s

Verlichte camera Verlicht bewakingscamerasysteem met kleuren nachtzicht- 8 Camera's-884

Onze topper. Onder alle omstandigheden perfect kleuren nachtzicht, ook als er geen licht is! Op straat heeft u wel prima omgevingslicht om mooie kleuren nachtzicht beelden te maken maar op andere plekken zal de verlichting niet altijd zo mooi zijn. Bijvoorbeeld in uw achtertuin. Als u daar ook kleuren nachtzicht wilt zult u dan verlichting moeten maken of u neemt daar een camera met ingebouwde verlichting. Het bijzondere is dat u heldere kleuren ziet op de camera terwijl uw tuin gewoon donker blijft, een geweldige techniek!

Bekijk ons verlichte camerasysteem bedraad
Bekijk ons verlichte camerasysteem draadloos

Basis

Zoekt u een eenvoudig dome camerasysteem, het hoeft geen professionele beeldkwaliteit maar moet wel jaren lang mee gaan? Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Bekijk ons Basis camerasysteem.

Bekijk ons Basis camerasysteem bedraad

Allround

Wilt u voor weinig geld heel erg goed beeld? Dan is het Allround systeem voor u! Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Mogelijkheid voor kleuren nachtzicht!

Bekijk ons Allround bewakingscamera systeem bedraad


Vandaalbestendig
Een vandaalbestendig dome camerasysteem die alles kan, binnen, buiten, dag, nacht en een haarscherp beeld dankzij Sony techniek. DitCamplete bewakingscamera met ingebouwde recorder camerasysteem heeft bovendien verstelbare beeldhoeken en focus. Eenvoudig aan te sluiten en te volgen via uw smartphone, tablet of PC. Mogelijkheid voor kleuren nachtzicht!

Bekijk ons vandaalbestendige bewakingscamera systeem bedraad
Bekijk ons vandaalbestendige bewakingscamera systeem draadloos

Vandaalbestendig met ingebouwde recorder

Heeft u maar 1 camera nodig en geen uitbreid plannen? Topkwaliteit en niet te veel geld kwijt? Dan is de Vandaalbestendige camera geschikt voor u. Het is een dome camera die ook goed onder een afdak of carport gemonteerd kan worden. Mogelijkheid voor kleuren nachtzicht! Bekijk de Vandaalbestendige camera met ingebouwde recorder

Bekijk de vandaalbestendige camera met ingebouwde recorder bekabeld
Bekijk de vandaalbestendige camera met ingebouwde recorder draadloos

Draadloos

Een draadloze wifi beveiligingscamera NIET VERSTOORBAAR IS DOOR BOEVEN! Hij heeft een microfoon en een speaker zodat u er mee kunt horen en praten.

Bekijk deze camera los
Bekijk deze camera in een set met recorder

 

Twijfelt u aan de voor u juiste keuze bewakingscamera? Wij staan u graag te woord via 0515-764400. Of chat met ons online, wij antwoorden direct.

Als u goede beelden wilt heeft u enige kennis nodig van camerasystemen en het ophangen er van. We hebben een vlog kanaal op YouTube waar u filmpjes uitgebreid algemene informatie over dit onderwerp kunt bekijken. KLIK HIER om het vlogkanaal te bekijken.